Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Affärschef till Almi Företagspartner i Göteborg

Vill du jobba för ett företag som investerar i framtida tillväxt? Brinner du för entreprenörskap och företagande? Då är det här rollen för dig.

På Almi har alla ett starkt gemensamt intresse – vi vill se ännu fler djärva idéer och fler företag som satsar. Inom alla branscher. Från tjänsteföretag till snabbväxande högteknologiföretag. Vi söker nu en affärschef som vill vara med och bidra till Göteborgs fortsatta tillväxt!

 

Almi i Västra Götaland har haft en fin utveckling med ökande kundbas och vidareutveckling av sina tjänster. Almi Göteborg utökar med ytterligare en affärschef i samband med att huvudägarna har gett nya anslag till utveckling. Som affärschef har du personalansvar för upp till 10 rådgivare som aktivt arbetar med kunderna, ingår i ledningsgrupp och rapporterar till vd.

 

I rollen som affärschef ansvarar du för Almi i Göteborgs lån- och rådgivningsverksamhet där du leder gruppen mot uppsatta mål. Du är ansiktet utåt och aktiv i flertalet nätverk och forum bl a på sociala medier. Inom ditt ansvarsområde har du fullt personal- och resultatansvar. Du har ansvar för säljledning där du baserat på tillit och uppföljning, inspirerar rådgivarna till hög aktivitet och närvaro för marknaden och kunderna.

 

Vi söker dig som har minst tio års erfarenhet från ledande och/eller affärsutvecklande roller inom tillväxt-, entreprenörs- eller start up-bolag och helst en akademisk examen eller motsvarande som bas. Vi ser gärna att du har dokumenterat god erfarenhet av ledarskap och stor vana och intresse för att leda, coacha och stötta både seniora och juniora medarbetarna. Du är ansvarstagande och trivs i en självständig roll utan detaljstyrande. På samma sätt är du organiserad och strukturerad, analytisk och har god ekonomisk förståelse.

Vad kan Almi erbjuda dig?

Hos oss på Almi erbjuds du möjlighet att påverka din arbetsdag i ett flexibelt arbete med stort eget ansvar. Du får en utåtriktad tjänst där du träffar många spännande och omväxlande kunder och företag. Givetvis har du också engagerade och duktiga kollegor som stöttar dig i ditt arbete. I tjänsten erbjuds du även möjlighet till kompetensutveckling. Vi har kollektivavtal och värdefulla förmåner.

 

Almi driver ett aktivt mångfaldsarbete både internt och externt och vi tror på att våra medarbetares olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet. I rekryteringssammanhang är fokus på mångfald utifrån exempelvis kön, ålder, och utländsk bakgrund en självklarhet.

Ansökan

Välkommen med din ansökan på www.maquire.se senast 29 november 2020, men gärna tidigare. Vid frågor kontakta Mia Roos på 0723-28 22 53 eller Åse Torbjär Granath på 076-338 87 97.

Om Almi

Almi investerar i framtida tillväxt. Vi erbjuder lån och rådgivning till företag som vill utvecklas och växa. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Genom Almi Invest investerar vi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och en skalbar affärsidé. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 50 kontor över hela landet. Almi Väst har sitt huvudkontor i Göteborg men finns även i Borås, Trollhättan och Skövde. Totalt arbetar ca 40 personer på Almi Väst.