Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Karriär
Nyfiken på att arbeta på Almi? Läs mer här.

Rådgivare med finansiell inriktning Almi Företagspartner Väst - Fyrbodal

Nu söker vi rådgivare med finansiell inriktning till Almi Företagspartner Väst i Fyrbodal

På Almi har alla ett starkt gemensamt intresse – vi vill se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. På Almi tar vi utgångspunkt i företagens behov, vi möter företag i alla faser och branscher och via affärsutveckling, finansiering och riskkapital bistår i deras tillväxtresa. För att trivas hos oss ska du stimuleras av att arbeta för andra människors framgång och hållbart företagande. Vill du vara med och påverka affärsutvecklingen i region Fyrbodal är detta en mycket spännande roll!

Arbetsuppgifter

Denna roll är inriktad på ekonomi, finansiering och att stötta våra kunder i diskussioner kring lönsamhet. Som rådgivare kommer du att möta många företagare och din uppgift är att analysera kundens behov av affärsutveckling och finansiering samt att föreslå lösningar bland Almis och våra partners erbjudanden. Du kommer att analysera företagens finansiella behov, bereda krediter och arbeta tillsammans med andra finansiärer, kollegor och kunder för att hitta bästa möjliga väg framåt för våra kunder.

 

Rollen är en utåtriktad och rådgivande och du blir en viktig del av vårt team. Du kommer att vara en viktig kugge för vårt arbete med entreprenörer och tillväxtföretag i hela Fyrbodal där du ofta blir kundens första kontakt med Almi. På vårt kontor arbetar vi i team där vi drar nytta av varandras kunskaper och erfarenheter för att kunna bidra till så stor kundnytta som möjligt, varav vi sätter stor vikt vid din förmåga att samarbeta.

Vem är du?  

För rollen vill vi att du

 • har arbetat inom det privata näringslivet som controller, business controller eller på annat sätt inom ekonomi/finansiering
 • är välbekant med företagande i ägarledda bolag och kan förstå företags diversifierade utmaningar och möjligheter samt var och hur beslut fattas
 • har god förståelse för företagsekonomi och erfarenhet från flera olika branscher
 • har drivit eget bolag och/eller verkat i ledande- eller styrelseroll i ägarlett bolag
 • har en relevant akademisk utbildning eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdigt meriterande.

Som person och i rollen som rådgivare 

 • är du trygg, självständig och ansvarsfull
 • har du en god analytiska förmåga och kan bedöma en kunds behov
 • är du affärsmässig och utåtriktad med ett förtroendeskapande och ansvarstagande arbetssätt
 • har du förmåga att engagera dig, vara lyhörd och göra det lilla extra för dina kunder i varje situation
 • har du ett coachande och kommunikativt förhållningssätt
 • är du en lagspelare med vilja och förmåga att samarbeta
 • är du driven, leverans- och resultatinriktad
 • har du god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. 

Vi ser det som meriterande om du har

 • ett väluppbyggt nätverk inom regionen
 • ett intresse för hållbarhet och hållbara företag. 

Vad kan Almi erbjuda dig?

Här kommer du till en innovativ och öppen arbetsplats med erfarna kollegor i en miljö som präglas av teamkänsla. Du får vara med på en spännande resa tillsammans med Almi där du får möjlighet att arbeta tätt tillsammans med många spännande aktörer inom vår region. Du får en fri roll med stora möjligheter att utveckla både dig själv och Almi under trygga förutsättningar. Vill du vara med och påverka affärsutvecklingen i region Fyrbodal så är detta en mycket spännande roll.

 

Varmt välkommen med din ansökan senast onsdag 23 november 2022.

Ansök

I den här rekryteringen har Almi Företagspartner Väst valt att samarbeta med Solum Search. För mer information om rekryteringsprocess, kravprofil och önskade kompetenser för rollen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ylva Dahl, Solum Search via ylva.dahl@solumsearch.se alternativt 0730–263834.