Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Rådgivare till Almi Fyrbodal

Har du erfarenhet av rådgivning mot små och medelstora bolag, god ekonomisk förståelse samt ett etablerat nätverk i Fyrbodal? Då kan denna rollen som rådgivare för Almi i Fyrbodal var rätt tjänst för dig. Läs gärna mer och ansök nedan.

På Almi har alla ett starkt gemensamt intresse - vi vill se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. På Almi tar vi utgångspunkt i företagens behov, vi möter företag i alla faser och branscher och via affärsutveckling, finansiering och riskkapital bistår i deras tillväxtresa. För att trivas hos oss ska du stimuleras av att arbeta för andra människors framgång och hållbart företagande.

Arbetsuppgifter

Denna roll kommer vara inriktad på rådgivning. Du kommer möta många entreprenörer och din uppgift är att analysera kundens behov av affärsutveckling och finansiering och föreslå lösningar bland Almis och våra partners erbjudanden. Rollen är en utåtriktad och rådgivande och du blir en viktig del av vårt team, du arrangerar och håller i vissa marknadsaktiviteter och seminarium samt har ett naturligt fokus på affärer och relationsbyggande. Du kommer att vara en viktig kugge för vårt arbete med entreprenörer och tillväxtföretag i hela Fyrbodal där du ofta blir kundens första kontakt med Almi. På vårt kontor arbetar vi i team där vi drar nytta av varandras kunskaper och erfarenheter för att kunna bidra till så stor kundnytta som möjligt, varav vi sätter stor vikt vid din förmåga att samarbeta.

Vem är du?

För att bli framgångsrik i denna roll ser vi att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker dig som har förståelse kring små och medelstora företags villkor och har erfarenhet från olika branscher och bolag. Vi söker en person med förmåga att analysera och bedöma kundens behov av affärsutveckling och finansiering. Du får gärna ha arbetat i/med snabbväxande bolag och har en god ekonomisk förståelse. Du ser det som naturligt att ha ett fokus på affärer och relationsbyggande. Du bör ha en akademisk utbildning inom ekonomi, verksamhetsutveckling eller teknik.

 

Din svenska och engelska är flytande och för tjänsten behöver du ha körkort och tillgång till egen bil. Som person är du affärsmässig, driven och duktig på att se och bemöta människor, du behöver vara lyhörd, coachande och prestigelös i ditt förhållningssätt med en väl utvecklad analytisk förmåga. Ett väluppbyggt nätverk inom regionen samt ett intresse för kommunikation, hållbarhet och hållbara företag är meriterande.

Vad kan Almi erbjuda dig?

Här kommer du till en innovativ och öppen miljö med erfarna kollegor i en miljö som präglas av teamkänsla. Du får vara med på en spännande resa tillsammans med Almi där du får möjlighet att arbeta tätt tillsammans med många spännande aktörer inom vår region. Du får en fri roll med stora möjligheter att utveckla både dig själv och Almi under trygga förutsättningar. Vill du vara med och påverka affärsutvecklingen i region Fyrbodal så är detta en mycket spännande roll.

 

Ansökan & kontaktperson

I denna tjänst samarbetar Almi med Experis AB. Du söker tjänsten genom att registrera din CV på vår hemsida och söka tjänsten genom länken nedan. Vi kan tyvärr inte hantera CV via mail utan endast via hemsidan. Om du är intresserad sök tjänsten omgående, vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är 1/12. Om du har frågor kring tjänsten vänligen kontakta Rekryteringskonsult Maria Svedberg på 0790763749 alternativt maria.svedberg@se.experis.com

 

Varmt välkommen med din ansökan!