VD-ord från Mats december 2023

Publicerat:

13 dec. 2023, 09:51

Nyhet

Nytt år och nya möjligheter! Bara för att vi går in i nytt år förändras så klart inte världen – men hos oss på Almi innebär det trots allt att vi ”vässat” våra erbjudanden till dig för att du ska bli ännu mer framgångsrik. Mer fokus på hållbarhet och hållbar tillväxt, samt att vi fortsätter vårt framgångsrika projekt Smart Utveckling – mer värde till samma kostnad, helt enkelt!

Smart Utveckling, som tar sin utgångspunkt från länets smarta specialiseringsområden, kommer erbjuda strategigrupper inom bland annat attraktiv arbetsgivare, ledarskap och generations- och ägarväxling. Hör av dig till oss, så berättar vi gärna mer om vilka fördelar ditt deltagande kan ge dig.

Om inte annat ses vi kanske vid något tillfälle på din hemmaplan – vi är ute i alla länets kommuner så ofta vi kan och vi träffas gärna. 

Vi hittar vår drivkraft i att våga vara dem som gör bestående skillnad för alla Kronobergska företag med ambitioner om tillväxt och hållbart företagande! Almi Kronoberg är en hjältefabrik på riktigt!

 

Välkommen till oss! Det kommer att löna sig!

Mats Lundmark
VD Almi Företagspartner Kronoberg