VD-ord från Mats februari 2024

Publicerat:

28 feb. 2024, 09:51

Nyhet

Innovation är hjärtat i framgångsrika företag. Det är kraften som driver förändring, skapar nya marknader och förbättrar våra liv. På Almi är vi fast övertygade om att varje företag, oavsett storlek eller bransch, har potentialen att innovera och forma framtiden.

Startups och entreprenörer spelar en avgörande roll i att forma framtidens näringsliv. På Almi erbjuder vi en rad resurser och finansiella tjänster för att stödja innovativa företag. Genom t ex vår affärsrådgivning och finansiering, hjälper vi både etablerade företag och startups att ta sina idéer från koncept till verklighet. Det vill säga vi stöder företag i deras omställningsprocess genom att erbjuda finansiering för expansionsprojekt, innovationsstöd och kompetensutveckling. Vi tror på att investera i företagets långsiktiga tillväxt och framgång.

Och kanske det viktigaste av allt – till skillnad från vad som nu är vanligt i samhället, så erbjuder vi en personlig kontakt för samtal om finansiering och rådgivning. Vi finns där du verkar, helt enkelt!

På Almi är vi fast beslutna att skapa en framtid där innovation blomstrar och företag lyser starkt. Genom vårt engagemang, våra resurser och vårt nätverk arbetar vi varje dag för att skapa ett ljust företagsklimat där idéer kan förverkligas och framgångar kan uppnås.

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och evenemangen från Almi genom att följa oss på våra sociala medieplattformar och håll koll på vår nya webbplats.

 

Tack för att du är en del av Almis innovationsdrivna gemenskap!

Mats Lundmark
VD Almi Företagspartner Kronoberg