VD-ord från Mats januari 2024

Publicerat:

29 jan. 2024, 06:51

Nyhet

Som vi nämnde i decembers nyhetsbrev så innebär det nya året att vi har vässat våra erbjudanden så att du ska kunna bli ännu mer framgångsrik. Den till viss del nya tjänsteportföljen och ett delvis nytt sätt att utveckla relationen med dig som kund ger mer värde till samma kostnad, helt enkelt!

Vår så kallade Framtidsdialog (ett slags självskattningsverktyg för ditt hållbarhetsarbete) har många av våra kunder blivit bekanta med under 2023. Nu kommer vi dessutom bygga på med fler erbjudanden inom hållbarhet, bl a MAXA för att hjälpa dig accelerera ditt hållbarhetsarbete. Mer information om detta kommer inom kort!

Från och med årsskiftet kommer vi även med nya erbjudanden inom vårt nya projekt Smart Utveckling, som tar sin utgångspunkt från länets smarta specialiseringsområden. Hör av dig oss, så berättar vi gärna mer om vilka fördelar ditt deltagande kan ge dig.

Vi hittar vår drivkraft i att våga vara dem som gör bestående skillnad för alla Kronobergska företag med ambitioner om tillväxt och hållbart företagande! Almi Kronoberg är en hjältefabrik på riktigt!

 

Välkommen till oss! Det kommer att löna sig!

Mats Lundmark
VD Almi Företagspartner Kronoberg