VD-ord från Mats maj 2024

Publicerat:

28 apr. 2024, 08:51

Nyhet

Prata finansiering med oss!

Att planera för framtiden, att våga ta den där chansen som helt plötsligt blev möjlig, eller att göra den där investeringen för att göra verksamheten mer grön och hållbar – det kräver förstås ofta kapital. 

Prata med oss om finansiering av din verksamhet och av dina framtidsplaner. Eller börja med att boka ett möte och ta del av vår tjänst ekonomi & lönsamhet där vi ger dig en visuell överblick av din ekonomiska situation, eller kanske visualiserar den ekonomiska effekten av en tänkt satsning på ett mer hållbart företagande.

I många fall finns även möjlighet att hitta möjlighet till finansiering genom grönt lån för att hjälpa dig accelerera ditt hållbarhetsarbete.

Oavsett vad dina planer är och oavsett hur mycket egna medel du kan bidra med, så kan vi med hjälp av din bank ofta göra verklighet av dina planer.

Vi hittar vår drivkraft i att våga vara dem som gör bestående skillnad för alla Kronobergska företag med ambitioner om tillväxt och hållbart företagande! Almi Kronoberg är en hjältefabrik på riktigt!

Välkommen till oss! Det kommer att löna sig!

 

Mats Lundmark
VD Almi Företagspartner Kronoberg