VD-ord från Mats oktober 2023

Publicerat:

13 okt. 2023, 08:51

Nyhet

Fortsatt osäkert marknadsläge och många tänkta satsningar och investeringar skjuts på framtiden, vilket kan innebära sämre konkurrensförmåga eller kanske att bolagets tillväxt avstannar tillfälligt.

I många fall handlar det om att man vill avvakta just av den anledningen att man är osäker på omvärlden. Men i många andra fall handlar det också om att det just nu upplevs svårt att hitta finansiering – generellt sämre tillgång på riskkapital och kanske svårare att få lån.

Oavsett vad anledningen är, finns vi på Almi här för att hjälpa dig! Prata finansiering med oss, så lovar vi att försöka hitta möjligheter att hitta en lösning! Eller prata affärsrådgivning med oss – kanske kan vi vara med och sortera och värdera dina handlingsalternativ för att du ska hitta den bästa lösningen för ditt företag och för din fortsatta tillväxt!

Vi hittar vår drivkraft i att våga vara dem som gör bestående skillnad för alla Kronobergska företag med ambitioner om tillväxt och hållbart företagande! Almi Kronoberg är en hjältefabrik på riktigt!

Vi hjälper dig mer än gärna att navigera genom omvärldens utmaningar och att accelerera ditt hållbarhetsarbete på allvar! Vi finns här för dig!

 

Välkommen till oss! Det kommer att löna sig!

Mats Lundmark
VD Almi Företagspartner Kronoberg