Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

SYNC är en plattform för relationsbyggande möten mellan näringslivet och universitetens vassaste studenter.

Vi skapar Tillväxtrum riktat mot näringsliv och akademi för att öka regionens tillväxtkraft. Vi tror på det mänskliga mötet där både personlighet och hela kompetensen kommer fram. SYNC vänder sig till etablerade företag med tillväxtpotential som har svårt att hitta anställningsbar kompetens och ser möjligheter i ett utökat samarbete med universitet och högskolor. 

 

Tillväxtmatchning

Ett matchningsevent som inleds med att studenterna gör en pitch där de presenterar sig inför företagen. Efter pitch-paraden sätter sig företagsrepresentanter och studenter sig ned vid ett bord för att fika och samtala med varandra. Efter tio minuter byter företagarna bord enligt ett schema så att alla har haft möjlighet att prata med alla. Deltagarna får ett värdebevis i form av samtligas kontaktuppgifter, dvs. ett helt nytt nätverk. Matchningarna skräddarsys till varje event utifrån företagens behov och önskemål. Tillväxtmatchningarna hålls under oktober månad, håll utkik för nästa tillfälle!

 

Tillväxtmatchningen 2018

Tillväxtmatchningen 2019 

 

Ambitionsföreläsning

Träffa vassa studenter samtidigt som du får vara med på en spännande, öppen föreläsning på universitetet. Ambitionsföreläsningarna hålls löpande under terminerna, så håll utkik efter nästa datum i vårt kalendarium!

 

Möjlighetsmingel

Ta chansen att presentera ditt företag för vassa studenter och få feedback direkt i efterföljande mingel!

Möjlighetsmingel hålls löpande under terminerna, så håll utkik efter nästa datum i vårt kalendarium!

Tillväxtmatchning 2018

 

Tillväxtmatchning 2019

 

Vill du veta mer, kontakta

 

Mona Cunningham

mona.cunningham@almi.se

0761-25 26 99

 

Ywonne Bölja

ywonne.bolja@almi.se

0730-80 63 55