Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Fördjupning för den vetgirige
- viktiga länkar, videos, mallar

Nedan listas fördjupningsförslag kopplat till Startseminarier Online. 

Länkar organisationer

Verksamt.se

På verksamt.se samlar myndigheterna Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket information och e-tjänster som du som ska starta eller driver företag kan ha nytta av.

Till verksamt.se

 

FN:s globla mål

Globala målen är den mest ambitiösa agendan för hållbar utveckling som världens länder någonsin antagit och finns till för att uppnå fyra saker till år 2030: Att avskaffa extrem fattigdom. Att minska ojämlikheter och orättvisor i världen. Att främja fred och rättvisa. Att lösa klimatkrisen. Genom Globala målen för hållbar utveckling kan det här bli verklighet. Vill du veta hur just du kan bidra? 

Till FN:s globala mål

 

Patent- och registreringsverket
PRV är myndigheten för immaterialrätt. Uppdraget är att skydda innovationer med hjälp av patent, design- och varumärkesskydd. Även frågor om upphovsrätt ligger inom PRVs verksamhetsområde.

Till www.prv.se

 

Företagarna 

Företagarna är Sveriges största företagarorganisation som bl.a erbjuder juridisk rådgivning, förmåner och ett brett utbud av nätverk och event.

Till Företagarna

 

Bolagsverket
Bolagsverkets uppdrag är att registrera, tillhandahålla företagsinformation samt ta emot årsredovisningar.

Till Bolagsverket

Inspiration

Vill du ta ditt företag till nästa nivå?

Almis rådgivare har lång erfarenhet av att vägleda företag, så kontakta oss och boka ett möte – vem vet vart mötet tar dig och ditt företag!
*
*
*
*
?