Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
Immateriella tillgångar

Öka dina affärer med immateriella tillgångar

För dig som driver ett företag med potential att växa.

 

Immateriella tillgångar kan utgöra stora värden i ett företag. De kan också utgöra hela grunden för företagets framtida intäkter och möjligheter till tillväxt. Det här är ett seminarium med fokus på affärsnyttan med immateriella tillgångar.

 

Under seminariet gör vi en övergripande genomgång av området med fokus på varumärket. En stor del av tiden ägnar vi åt diskussion kring exempelföretag och kring situationen i seminariedeltagarnas egna företag. Vi använder oss av en praktisk modell för att tillämpa kunskaperna som framkommer.

Vad kommer jag att lära mig?

 

Du får en övergripande genomgång av områden som patent, varumärke, mönsterskydd och upphovsrätt. Fokus ligger på dialog, diskussion och erfarenhetsutbyte med övriga seminariedeltagare. Du får också veta mer om vad Almi och PRV kan bidraga med i företagets fortsatta utveckling.

Hur förbereder jag mig?

Förbered dig gärna genom gå igenom PRV-skolan. Där får du en introduktion till immaterialrätt. Här kan du också fördjupa dina kunskaper inom olika områden av immaterialrätten.

Vad händer i din region? 

Här hittar du aktuella datum för seminariet om "Immateriella tillgångar" i din region, samt mycket annat spännande. 

 

Till Kalendern

Vad kostar det?

Seminariet är kostnadsfritt. Men vi debiterar 250 kr om du efter anmälan uteblir utan att ha lämnat återbud.

Om PRV

Patent- och registreringsverket, PRV, är myndigheten för immaterialrätt. PRV arbetar med nya idéer i teknikens och utvecklingens framkant för att stärka Sveriges tillväxt och konkurrenskraft.