Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Förstå dina kunder och underlätta köp
Att arbeta effektivt med din marknadsföring och försäljning.

Att sälja med framgång

För dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller du som redan driver ett företag och som vill ha en extra boost.

Framgångsrikt företagande bygger till stor del på att förstå marknadens behov. Men ofta behövs det mer. Du måste också ha kunskap om dina kunders motivation att köpa och vad som avgör om kunderna köper.

Vad kommer jag lära mig?

Seminariet ”Att sälja med framgång” ger dig kunskap och inspiration om hur du kan arbeta effektivt med din marknadsföring och försäljning. När du kan få kunden att förstå sitt behov och du vet hur mycket tid och resurser du måste lägga ned per vunnen order, då har du bättre förutsättningar att lyckas med ditt företagande. Kort sagt handlar det om hur du kan göra det enkelt för kunden att köpa av dig.

 

Efter seminariet har du kunskap och verktyg för att dina kunder ska förstå hur dina tjänster/produkter kan göra skillnad för kunden.

Hur förbereder jag mig?

Verktyget Lean Canvas används i många av våra seminarier. Lean Canvas är ett bra verktyg för att fånga och precisera din affärsidé. Inför startseminariet "Att sälja med framgång" är det därför bra om du har funderat igenom frågorna i Lean Canvas modellen. Ladda ner och fyll i vår Lean Canvas-mall.

Vad kostar det?

Alla våra startseminarier är helt kostnadsfria. Men vi debiterar 250 kr om du efter anmälan uteblir utan att ha lämnat återbud.

Här ansöker du om lån med hjälp av ditt BankID.

 

Är du intresserad av att utveckla ditt företag? 

 

Våra startseminarier

Almis startseminarier är en serie i fem delar. De leds av Almis erfarna rådgivare. Under deras ledning blandas information och diskussion under seminariets gång. Läs mer om startseminarierna.

 

Vad kostar det?

Alla våra startseminarier är helt kostnadsfria. Men vi debiterar 250 kr om du efter anmälan uteblir utan att ha lämnat återbud.

Anmäl dig till startseminariet
I vår kalender ser du när seminarierna hålls i din region och hittar länk till anmälan.
Till kalendern