Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Från idé till affärsmodell
Utveckla din företagsidé och ditt erbjudande

Du och ditt företag

För dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller fortfarande känner dig som nybliven företagare.

Att starta och driva företag är inte en snitslad bana. När du har tydliggjort din vision, din företagsidé och ditt ebjudande till marknaden, både för dig själv och för din omvärld, så ökar dina förutsättningar att lyckas betydligt. Det handlar också om att förstå vilka dina personliga styrkor och svagheter är.

Vad kommer jag lära mig?

Seminariet ”Du och ditt företag” ger dig kunskap och inspiration att utveckla din företagsidé och ditt erbjudande. Bland annat genom att ta lärdom av andra framgångsrika företagare. Ett hållbarhetsperspektiv är en förutsättning för att bli framgångsrik och detta är ett genomgående tema i seminariet. Du får också ta del av modeller och verktyg som hjälpa dig att ta företaget till nästa nivå.

 

Efter seminariet har du kunskap och verktyg för att arbeta fram och fastställa ditt företags affärsmodell.

Hur förbereder jag mig?

Verktyget Lean Canvas används i många av våra seminarier. Lean Canvas är ett bra verktyg för att fånga och precisera din affärsidé. Inför startseminariet "Du och ditt företag" är det därför bra om du har funderat igenom frågorna i Lean Canvas modellen. Ladda ner och fyll i vår Lean Canvas-mall.

Här ansöker du om lån med hjälp av ditt BankID.

 

Är du intresserad av att utveckla ditt företag? 

 

Våra startseminarier

Almis startseminarier är en serie i fem delar. De leds av Almis erfarna rådgivare. Under deras ledning blandas information och diskussion under seminariets gång. Läs mer om startseminarierna.

 

Vad kostar det?

Alla våra startseminarier är helt kostnadsfria. Men vi debiterar 250 kr om du efter anmälan uteblir utan att ha lämnat återbud.

Anmäl dig till startseminariet
I vår kalender ser du när seminarierna hålls i din region och hittar länk till anmälan.
Till kalendern