Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Gör ditt företag en hållbarhetsrapport varje år?

För större bolag är det lagkrav på hållbarhetsredovisning. Men även små och medelstora företag visar i en hållbarhetsrapport vad de åstadkommit. Se hur du kan använda den!

Om ditt bolag gör en hållbarhetsrapport i samband med årsredovisningen finns det sätt att nyttja den för att nå ut ännu bättre.

Tänk på att:

Lyft ut delar av den

Om du plockar innehåll från hållbarhetsrapporten och använder i andra kanaler, exempelvis i era sociala medier, kan du göra rapporten mer levande och relevant. Dessutom får den en längre livslängd.

Tävla med er redovisning

Anmäl er hållbarhetsrapport till en tävling och se hur den står sig i konkurrens med andra bolag. Roligt att ta tempen på rapporten!

Inspireras av andra

Se hur andra företag i andra branscher jobbar med sina hållbarhetsredovisningar. Vad kan ni ta efter? Hur når de ut med sina rapporter? Använd bra exempel.

stierna-600.jpg

Utifrån resultaten från Framtidsgeneratorn tog Stierna fram en hållbarhetsrapport

Helena Strömbäck och Robert Kos driver Stierna Equestrian Sportswear och har haft hållbarhetsarbete högt på agendan sedan lanseringen av deras ridkläder 2015. Tack vare Almis Framtidsgenerator har de nu tagit fram sin allra första hållbarhetsrapport.

 

Behöver du hjälp med ert hållbarhetsarbete?

Starta med Almis Framtidsgenerator!

efs-logga.jpgInsatsen är en del av "Hållbara Intraprenörer", ett projekt finansierat av Europeiska socialfonden, som ska bidra till strategisk kompetensförsörjning genom stöd till kompetenshöjande insatser inom hållbar utveckling för yrkesverksamma i små och medelstora företag.

Framtidstips direkt till din inkorg!