Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
20 mars 2023

Compositbalkonger i Fällfors - vinnare av Årets tillväxtföretag, Alvargalan

Konferencier Farao Groth tillsammans med pristagarna Compositbalkonger. Fotograf: Patrick Degerman

Den 17 mars vid Alvargalan hade vi glädjen att, tillsammans med Bright redovisning & revision, hylla Årets tillväxtföretag - Compositbalkonger i Fällfors. 

Vi har under våren varit stolta över att presentera finalisterna Compositbalkonger i Fällfors, Latitude 64 och Renholmen som uppvisar organisk tillväxt över tid, med bibehållen eller ökad lönsamhet. Dessa tar också hållbarhet och mångfald i beaktning och har även bidragit till kommunens befolkningsmål och vision.

 

Compositbalkonger tog hem vinsten med motiveringen:

Compositbalkonger tillverkar och säljer balkonger till både nybyggnationer och balkongbyten. Det som gör deras produkt unik är att den patenterade och typgodkända betongplattan tillverkas i kompositmaterial, vilket ger en rad fördelar såsom exempelvis lägre vikt. Bolaget, som har sina rötter i Norrlångträsk, har lagt in högsta växeln senaste åren och visar att man är en stark aktör att räkna med. Genom kraftig omsättningstillväxt, hållbar lönsamhetstillväxt och en kontinuerlig ökning av antal anställda sätter de Fällfors på kartan.

 

Stort GRATTIS från oss i Almi Nord!

Prisutdelare Jens Mårtensson, Almi Nord och Erika Olofsson, Bright redovisning och revision. Fotograf: Patrick Degerman