Lyft ditt företag med extern kompetens!

Bidra till ditt företags tillväxt – bli deltagare i en Skuggstyrelse. Det är en möjlighet för ditt företag att växa med hjälp av kompetens från andra företagsledare i samma situation.

Du bjuder på din egen kompetens till andra och får tillgång till deras kunskap och erfarenheter. En unik chans till utveckling.

En Skuggstyrelse består av VD eller någon annan medlem av företagsledningen från sex till åtta företag. Tillsammans bildar ni en Skuggstyrelse som under drygt ett halvår kommer att bidra till kompetensutveckling, tillväxt och inte minst erfarenhetsutbyte. Ett program vi på Almi har goda erfarenheter av och som har hjälpt flera av länets företag att utvecklas.

Vi inom Almi sätter ihop företagsledare och företag som bedöms passa ihop till enSkuggstyrelse. Gruppen får en dags gemensam introduktion kring arbetsmetoder. Därefter träffas ni lika många gånger som antalet ingående företag. Arbetet sker på samma sätt som en extern styrelse som går igenom de viktigaste frågorna för tillväxt. Företagsledaren bestämmer vilka frågor han/hon vill att Skuggstyrelsen tar upp på styrelsemötet när det egna företaget behandlas. De skall handla om företagets tillväxt i olika former.

Introduktionsdag den 24 januari 2018. Plats: Karlshamn.

Vill du ha mer information om Skuggstyrelsen eller ansöka om att vara med kontakta:

Anders Johansson, 0708- 33 51 18

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande.
Följ oss på Facebook

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Vi finns på LinkedIn

Här finns information för dig som vill vara med och arbeta med framgångsrika företag.
Besök oss på LinkedIn