Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Pitcha din startup

Pitcha din startup

När du ska resa kapital och få oss som investerare intresserade behöver du ett imponerande pitch deck. Ett bra pitch deck är avgörande för att vi tidigt ska kunna se potentialen i din startup och avgöra om vi är rätt investerare för dig. Då kan vi också snabbt se om riskkapital är den typ av kapital som passar just ditt bolag bäst. 

Här är de 10 stegen i ett pitch deck som ger dig en bra struktur för din pitch. De olika stegen innehåller delar som du behöver besvara för att Almi Invest ska kunna göra en första bedömning.

Våra investeringskriterier:

  • Nya, unika och innovativa svenska startups som kan ta position på världsmarknaden  

  • Team med en bra mix av kompetenser, beteendestilar och erfarenheter

  • Skalbara affärsmodeller med unika teknologier eller nischer

  • Adresserar nya marknadsmöjligheter med lösningar på verkliga, stora kundproblem

  • GreenTech-fonden: klimatsmarta/CO2-reducerande, innovativa bolag  

Almi Invest investerar i snitt endast i ca 7 procent av alla bolag som vi bedömer varje år. Sticker ditt bolag ut och är 10 gånger bättre än existerande lösningar på marknaden? Finns det en mycket stark tillväxtpotential? Då kan riskkapital med aktiva ägare passa ditt bolag. Berätta för oss hur du vill förändra världen och nå en snabbare tillväxt!

 

Observera att Almi Invest bara investerar i svenskregistrerade bolag.

GreenTech-fonden riktar särskilt in sig på deep tech-startups i något senare faser med potential att kraftigt reducera utsläppen av växthusgaser.
Läs hur Almi hanterar dina personuppgifter