Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
30 september 2021

Är du, dina medarbetare och ditt företag redo för framtiden?

 

Vi på Almi vill vara med på framtidsresan för ett hållbart företagande och näringsliv i Blekinge. Därför har vi utvecklat konkreta verktyg och processer som på ett tydligt sätt hjälper dig som företagare på vägen. Att hållbart företagande är framtiden är sedan länge klart och nu är det dags att ta sig an hur och på vilket sätt. Vi på Almi krånglar inte till det i onödan, det du möter hos oss även i fråga om hållbarhet är enkelt, konkret och värdefullt. Läs gärna mer via länkarna uppe till höger och tveka inte att kontakta oss för en närmare dialog.

 

Att det är spännande tider nu när restriktioner lyfts, digitalisering breder ut sig och nya affärer skapas märker vi på Almi. Vår rådgivning skapar värde och våra unika möjligheter att finansiera företagens behov av kapital är efterfrågad. Därför växer även vi. Nyligen började en ny rådgivare hos oss med gedigen bakgrund och erfarenhet. Men vi stannar inte där utan vi vill fortsätta att utveckla våra erbjudanden. Enkelt, konkret och med kunden i fokus. Vår målsättning är att det alltid ska löna sig att samarbeta med Almi och företagen vi jobbar med utvecklas bra, även i tider av kris. Därför söker vi hela tiden nya företag som är intresserade av vad vi kan erbjuda. Vi är alltid lokala i beslut och nära till marknaden – så välkommen att höra av dig på framtidsresan!

 

Martin Åkesson, vd Almi Blekinge

Vår målsättning är att det alltid ska löna sig att samarbeta med Almi och företagen vi jobbar med utvecklas bra, även i tider av kris.
Martin Åkesson, vd Almi Blekinge