Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Kickstarta
Online seminarier


Kickstarta ditt företag!

Ekonomi - Försäljning - Tillväxt

Tänkte du starta företag eller har du redan startat? "Kickstarta ditt företag" är ett program för dig som har en idé, vill starta företag, nyss startat eller fortfarande känner dig som nyföretagare.

Vill du få bättre koll på ditt företags ekonomi och hur du ska tänka kring budget? Är du intresserad av att lyckas ännu bättre med försäljning? Vill du hitta metoder för att växa och skala upp din verksamhet? Då är detta något för dig!

 

Vi kommer träffas digitalt och upplägget är en blandning av 2 live- och flera onlineseminarier. Under första tillfället kommer vi presentera upplägget och lära känna varandra, efter det jobbar du i egen takt med våra "startseminarier online" som ger dig allt du behöver veta för att bli framgångsrik med ditt företagande. Du kommer ta fram en enkel affärsmodell och få stöd av erfarna rådgivare under tiden. Det kommer finnas möjlighet att diskutera innehållet och ställa frågor - allt för att du ska komma igång med ditt företag. Du kommer också få fler verktyg att jobba med, tips kring hur du kan finansiera ditt företag och vilka steg som kan vara aktuella efter dessa seminarier.

- öppnas i nytt fönster
- öppnas i nytt fönster

Du blir anmäld till både träff 1 och 2 när du anmäler dig.

Frågor och funderingar kontakta oss

Sven Brückmann 070-336 14 27

- öppnas i nytt fönster

Anders Ögren 070-175 39 69

- öppnas i nytt fönster

 

OBS! 250 kr debiteras om du anmäler dig och inte deltar utan att avboka. Det kan du göra i bekräftelsemejlet du får efter anmälan!