Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Kickstarta ditt företag!
– Få bättre koll på ekonomi, försäljning och tillväxt


Kickstarta ditt företag!

Kickstarta ditt företag är ett program för dig som har en idé, vill starta eller nyligen startat företag – eller fortfarande känner dig som nyföretagare. Här får du en riktigt bra grund att utgå ifrån med bättre koll på företagets ekonomi och budget. Du får också verktyg och metoder för att lyckas bättre med försäljning, för att växa och skala upp din verksamhet. Förutom kunskap och inspiration träffar du andra företagare i liknande situationer att utbyta erfarenheter med.

Det här är upplägget

Vi kommer att träffas vid två digitala live-seminarier, start och uppföljning. Däremellan jobbar du i egen takt med våra online-seminarier. Du får bland annat ta fram en enkel affärsmodell med stöd av erfarna rådgivare. Det finns även möjlighet att diskutera innehållet och ställa frågor under vägen. Du kommer också att få tips om hur du kan finansiera ditt företag och vilka steg som kan vara aktuella efter programmet. Hör gärna av dig så berättar vi mer.

 

Välkommen att anmäla dig till våra två seminarier! Varje träff är 1,5 tim.

 

Seminarierna är i första hand för deltagare från Västernorrland och Jämtland. Bor du i ett annat län är du välkommen, men hänvisas till ditt län för rådgivning.

Vi erbjuder digitala seminarier tills vidare. När du anmält dig får du en länk med inbjudan till ett Teams-möte samma dag som seminariet är. Du behöver inte ha Teams på din dator, men internetuppkoppling och mikrofon är en förutsättning.

Läs om deltagare som har "Kickstartat" här 

Jag vill bli kontaktad

Har du frågor och funderingar? 

 

Sven Brückmann, rådgivare Almi

070-336 14 27

 

Du anmäler dig till båda träffarna samtidigt.

(Om du är anmäld, men kan inte vara med - måste du meddela oss - annars riskerar du att få en faktura på 250 kr)