Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Ny kollega på Almi

Välkommen Magnus!

Magnus kommer att vara rådgivare framförallt för etablerade företag som vill ta nästa steg i sitt företag. Med en bakgrund från kreditgivning på bank, rådgivning på revisionsbolag och mångårig ledarerfarenhet är han perfekt som bollplank och samtalspartner för er företagare.

Han kommer också att ta ansvar för Almis uppskattade mentorprogram där vi matchar erfarna företagare som mentorer till företagare som behöver nån att diskutera sitt företagande med på regelbunden basis under 6 eller 12 månader.

 

Magnus kommer ursprungligen från Kälen i Krokom och har precis återvänt efter många år i Östergötland. Som agronomekonom har han jobbat både som kontorschef på LRF konsult och som företagschef på bank. Han kan med andra ord vara bra att prata både ekonomi och finansiering med och som alla Almis rådgivare är han också utbildad i tillväxtteorier och coachning.


3 snabba frågor:

Hur har det gått att flytta hela familjen till Jämtland?

Det har gått bra, fördelen med att bo i en liten by i Krokom är bland annat att många vill hjälpa till och få dig att trivas. Man träffar också många andra som har flyttat tillbaka till Jämtland.

 

Mina pojkar är väldigt sportintresserade och det har underlättat att det finns fina föreningar. Både Östersund Basket och Nälden Hockey har varit superbra att ta emot nya spelare så det känns som dom kommer trivas.

 

Din fru valde att flytta upp utan att ha ett nytt jobb, hur har det gått?

Hon hade tur att det kom ett spännande projekt på regionen. Hon ska jobba med transport och logistik inom projektet “Förnybart i tanken”. Det är roligt att båda vi har haft turen att få bygga vidare på kunskaper vi fått under alla år i Norrköping.

 

Hur kommer det sig att du är på jobbet idag under första älgjaktsveckan?

 

Det har varit tre bra jaktdagar och så var det regn i prognosen så vi vilar upp oss till helgen istället.

 

 

 

 

När ska man ringa mig?

 

När du vill skapa tillväxt i ditt företag!

 

Få företaget att växa och bli mer lönsamt, jag hjälper dig både med din affärsutveckling och med finansiering av din verksamhet.

 

Kan även hjälpa dig utveckla det praktiska ledarskapet, hur man organiserar sig när man växer och alla andra företagsfrågor.

 

Vill du ha en mentor hjälper jag gärna till att förmedla de duktiga mentorer vi har i länet.

 

Hoppas vi ses eller hörs!