Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
23 juni 2022

Från Almi med hållbarhet i siktet

Den 7 juli blir min sista arbetsdag på Almi Nord då jag går vidare till rollen som miljö- och hållbarhetschef på Part Group AB i Kalix. Det känns vemodigt, jag har verkligen pendlat mellan alla känslor – det kan ni säkert föreställa er, ni som gått från en arbetsplats till en annan.

Inledningsvis vill jag tacka er för alla dessa otroliga år tillsammans. Har upplevt många framgångar och utmaningar under 13 år men framför allt har jag lärt mig mycket av er inspirerande samarbetspartners och alla duktiga entreprenörer som jag haft förmånen att träffa, bli inspirerad av och utvecklas tillsammans med.


Jag vill tro att jag har bidragit till ett attraktivare Almi där innovation och hållbarhet erbjuds våra drivna kunder. Där vi sätter kundernas behov i centrum och hjälper dem att förverkliga sina utvecklingsdrömmar. 


I det nya kapitlet i mitt arbetsliv fortsätter jag jobba med hållbarhet och tillväxt. Mycket har gjorts redan på Part Group och vi som jobbar med hållbarhet vet att det alltid finns någonting som kan utvecklas ytterligare. Part Group AB började som ett familjeföretag med 5 anställda men som, under konstant tillväxt, i dagsläget består av en koncern med 530 medarbetare över hela Sverige, inklusive bolag i Norge och Frankrike. 

Målet är att bland annat jobba med strategisk kommunikation om hållbarhet, båda internt och externt och skapa ett gemensamt engagemang. Utmaningen i detta är att hitta en inkluderande kommunikation som engagerar samtliga medarbetare som tillsammans talar 12 olika språk och kommer från olika kulturer och förutsättningar.  

Avslutningsvis vill jag tacka Almi Nord, ledningen och kollegorna och alla fantastiska samarbetspartners och kunder. Ni är grymma - hoppas och tror på fortsatta möten framöver!

 

Claudia Esberg
Rådgivare, Almi Nord