Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
29 oktober 2019

Idétävling i Luleå

Alla kan vara med – det är enkelt att delta

Tävlingen riktar sig till alla medborgare i Luleå kommun - privatpersoner, företag och föreningar kan delta. Det är enkelt och går snabbt. Du behöver inte skicka med komplicerade ritningar eller krångliga formuleringar – bara beskriva vad din idé handlar om.

Alla som skickar in en idé blir kontaktade och erbjuds stöd. Vi utser fem vinnare i olika kategorier som vardera får upp till 50 000: – i konsultcheckar för att vidareutveckla idéerna. 2 vinnare får även möjlighet att pitcha sin idé för potentiella investerare.

Så här tävlar du:

Länk till tävlingen


Klicka på länken till tävlingen för att lämna ditt tävlingsbidrag och fyll i dina uppgifter inklusive en beskrivning av din idé. En jury kommer att gå igenom samtliga bidrag. Du kan lämna ditt bidrag fram till den 10 november.

Vilken typ av idé kan det vara?

Din idé kan vara något helt nytt
Din idé kan vara en förbättring av något befintligt
Din idé kan lösa ett problem
Din idé kan vara en innovation
Din idé kan vara en tjänst eller produkt
Din idé kan ge en upplevelse eller vara en aktivitet

Du kan tävla med ett eller flera tävlingsbidrag

Sekretess

Du kan vara helt trygg att det råder fullständig sekretess för de inlämnade idéerna. Inget kommer att visas eller offentliggöras utan idégivarens medgivande.

Tävlingen arrangeras av Luleå Näringsliv AB i samarbete med Innovationskraft Nord, ett projekt som drivs av LTU Business AB och Almi Företagspartner Nord med finansiering från Vinnova