Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
20 september 2022

Guldeken - årets nominerade och nyheten att Almi Blekinge är årets värd!

Den 7 oktober är det dags för Guldeken - Blekinges näringslivsgala som varit en tradition sedan 1995. I år står vi på Almi Blekinge värd för Guldeken som kommer att anordnas på Blekinge Convention Center i Ronneby. Som tidigare år delar vi även detta år ut priset för Årets unga entreprenör. 

– Det är fantastiskt roligt att vi i år har äran att både vara årets värd samt stå för priset Årets unga entreprenör. Eftersom vi på Almi jobbar för att utveckla och stärka företagen i regionen passar det oss perfekt att vara delaktiga i Guldeken som lyfter fram och uppmärksammar företagare i Blekinge, säger Almi Blekinges kommunikatör Linda Hugosson.

 

För kvällens musikunderhållning står Mellostjärnan Klara Hammarström som haft flera hits, inte minst ”Run to the hills” och hennes OS-duett med Liamo. Dessutom kommer Kallingepiloten Niklas Hultberg, känd från sin medverkan i Idol.
Konferencier blir komikern, imitatören och programledaren Christian Åkesson, känd från humorshowen Mumbo Jumbo i TV4.
– Det blir en fartfylld gala mixat med musik och en spännande prisutdelning. Vi ser ett ökat intresse efter biljetter, folk längtar helt enkelt efter att träffas, säger Jan Lennartsson, projektledare för Guldeken.

 

Under pampiga och traditionsenliga former på Karlskronas residens presenterades de nominerade till samtliga kategorier i Guldeken.

 

Almis pris - Årets unga entreprenör - de nominerade är:
• Charlotta Berglund, Highfield Design
• Anton Frej, Frej Creative
• Niklas Mikkelsen och Lucas Gullbo, Something we made

I övriga kategorier är de nominerade:
• Region Blekinges pris - Blekinges Turismpris: Marinmuseum, Olofströms kommun och Sweden Rock.


• Made in Blekinge - Instiftat av Karlshamn, Ronneby och Karlskrona kommun: Ekenbergs Auktioner, Ronneby Svets & Smide och Istudios Visuals.

 

• Länsförsäkringar Blekinges pris - Hållbara Blekinge: Johannishus Gods, Blekinge Arkipelag och MRT System.

 

• Swedavia Ronneby Airports pris - Årets tillväxtpris: Stena Line, Ung Företagsamhet Blekinge och Uddcomb International.

 

• Affärsliv Blekinges pris - Bästa Blekingeföretag: Tech Weld, Smaralda Kläder & Interiör, Sölvesborg/Karlskrona och Shady Burgers.

 

Den 7 oktober presenteras vinnarna på Guldeken som hålls på Blekinge Convention Center i Ronneby. 

Biljetter köps via www.guldeken.com.