Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
8 september 2023

Bli vår nya kollega!

Har du ett genuint intresse för företagsutveckling och dessutom gillar att arbeta i projekt?

Perfekt! Almi Gotland söker nu en rådgivare med just de egenskaperna.

Almi investerar i framtida tillväxt. Med lån, riskkapital och affärsutveckling skapar vi möjlighet för företag att växa och utvecklas. Vi arbetar med såväl företag i startfas som etablerade företag i expansionsfas.

 

I rollen hos oss kommer du att arbeta med affärsutveckling både gentemot våra ägare, men även inom spännande tillväxtprojekt som vi driver tillsammans med andra Almi-bolag.
Genom ditt engagemang, din ständiga nyfikenhet och med din kompetens skapar vi tillsammans stor kundnytta för fler framgångsrika företag på Gotland. Du kommer att få möta många entreprenörer och din uppgift blir att vara inlyssnande och analysera kundens behov av affärsutveckling och finansiering.

 

Låter det kul och spännande? Det lovar vi att det är!  Hos oss blir du en del av en arbetsplats där vi har roligt tillsammans, arbetar som ett team och alltid vinner ihop.

 

Vi på Almi värdesätter en jämställd organisation och en jämn könsfördelning, därför ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

 

För att du ska göra succé tror vi att du brinner för företagande, är snabbfotad och trivs i en föränderlig miljö där du får en central roll med fokus på att hjälpa våra gotländska företag. Du har även förståelse för och kunskap om hur man framåtriktat arbetar och gör skillnad kopplat till projektverksamhet.
Vi tror vidare att du är en positiv och social teamplayer som vågar ta egna initiativ, är analytisk, säljande och självklart ser lösningar i stället för problem.
En relevant eftergymnasial utbildning samt några års dokumenterad arbetslivserfarenhet från anställning i små eller medelstora företag tycker vi också vore toppen. B-Körkort är ett krav.


Förutom att du kommer att ingå i teamet med alla våra härliga rådgivare här på Gotland, så kommer du även få kollegor från andra Almi-bolag i hela Sverige.

 

Är du den vi söker?
Vad roligt! Då vill vi att du skickar in din ansökan till henrik.munkhammar@almi.se.
Vill du presentera dig själv med en kortare filmsnutt på max 2 minuter, så skulle vi tycka det var kul. Använd i så fall valfri fildelningssajt.

Vänta inte med att skicka in din ansökan då intervjuer kommer att ske löpande.

 

Mejla din ansökan:

För att ansöka via hemsidan:

 

Lediga jobb