Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
10 juni 2022

Almi stärker upp med ytterligare en rådgivare

Almi Halland fortsätter att stärka upp teamet och vi hälsar nu Camilla Gonzalez varmt välkommen! Camilla kommer närmst från finansbranschen. Vi har ställt några frågor för att presentera vår nya kollega.

Hur vill du beskriva dig själv?
En nyfiken, positiv och framåtsträvande person som vägrar se problem, utan istället väljer att se möjligheter och utmaningar.
Älskar tänka utanför boxen och att organisera kaos. (Fri tolkning på den 😉)     


Vad gjorde du innan du började på Almi?
Nu senast kommer jag från finansbranschen där jag arbetade som koordinator hos Wictor Family Office här i Halmstad.
Jag kom ganska tidigt i kontakt med internationell tillväxt och varumärkesetablering, så det kom rätt naturligt att studera ekonomi med inriktning internationell marknadsföring när det var dags för kandidaten. Via programmet fick jag också möjligheten att göra praktik hos Business Sweden, på deras kontor i Santiago, Chile. 

 

Kan du berätta lite om vad du kommer jobba med?
Jag kommer att ha förmånen att arbeta i en tvådelad roll där jag dels får arbeta med finansierings och dels affärsutveckling.
Fördelen med Almi är att det finns ett så stort utbud av tjänster, så jag kommer att jobba med allt från finansiering, coachning och strategiarbete till mer specifika projekt, exempelvis: att kickstarta ditt företags hållbarhetsarbete, komma igång med digitalisering  eller att få kontakt med en mentor via mentorsprogrammet. Allt det här och lite till, vilket ska bli superspännande.


Vad ser du mest fram emot?
Att få träffa entreprenörer och att få grotta ner mig alla olika typer av branscher!


Vad lockade dig till Almi?
Att varje dag få arbeta för en organisation som stöttar och uppmuntrar entreprenörer till att ta nästa steg på deras resa, att genom det arbeta med tillväxt och att få bidra till ett samhälle som skapar möjligheter för många.


Vad gör du efter kontorstid? 
Just nu går nästan all tid till renovering och planering av inredning, för snart ett år sedan köpte jag och sambon ett litet radhus som behövde en rejäl uppfräschning!
Något jag älskar men sällan gör numera är att fotografera, men många timmar kan spenderas på fotoutställningar, bläddrandes i fotoböcker, eller i photoshop.

Sedan älskar jag att testa nya saker, senaste påhittet är att lära mig segla, så när solen skiner seglar hittar ni mig ute på havet.

 

Varmt välkommen Camilla!

Vill du komma i kontakt med Camilla?

 

Camilla.gonzalez@almi.se
072- 202 77 40
035- 15 38 11

Camillas bästa tips till företagare:

 

  • VÅGA. Våga drömma stort, våga satsa och våga fråga, men kanske främst:våga nätverka.

Som entreprenör har du oerhört mycket du lära från människor runt omkring dig och oftast delar man gärna med sig av både sina framgångar och lärdomar om bara någon frågar. Kan du i din tur berätta om din målbild med ditt företag, eller vad du behöver för att nå ditt nästa mål, är chansen stor att någon i ditt nätverk känner någon som kanske letar efter just dig. Världen är så stor men ack så liten ibland, se till att utnyttja det till fullo.