Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 19 december 2022

  Riksdagskonferens om kvinnors företagande

  Onsdagen den 14 december var det dags för WomEngages årliga riksdagskonferens där kvinnors företagande diskuterades. Almis vice vd, Sara Brandt, var en av de som deltog i samtalen tillsammans med representanter för näringslivet och riksdagsledamöter från Socialdemokraterna, Centerpartiet, Moderaterna och Kristdemokraterna.
 2. 14 december 2022

  Pitcha för investerare och vinn 100 000 kronor!

  Ta chansen att få pitcha inför kapitalstarka investerare och publik på Åre Business Forum den 19 - 21 april 2023. Vinnaren i Almi Pitch belönas med 100 000 kronor. Nominera ditt bolag nu!
 3. 28 november 2022

  Checken ska få företagen att sänka sina elkostnader

  Elpriser som skjuter i höjden påverkar många halländska bolag. Inte minst elintensiva industriföretag. Därför bestämde sig prototyptillverkaren Unnaryd Modell AB för att ansöka om Region Hallands energikartläggningscheck hos Almi. – Vi insåg att vi hade en enorm potential att sänka kostnaderna med ganska enkla åtgärder, säger vd:n Daniel Larsson.
 4. 21 november 2022

  Årets Nybyggare 2022 utsedda

  Den 21 november avgjordes den nationella Sverige-finalen av Årets Nybyggare där årets främsta företagare med utländsk bakgrund utmärktes för deras enastående prestationer.
 5. 8 november 2022

  Ska hjälpa handbolls-VM att bli ett hållbart evenemang

  Det började som en konsulttjänst för åtta år sedan, till att idag vara ett företag med tre heltidsanställda. Greentime är bolaget från Varberg som hjälper stora idrotts- och kulturevenemang i hela Sverige att bli mer hållbara. – De här frågorna har blivit allt viktigare hos aktörerna, säger vd:n Simon Strandvik.