Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 27 september 2023

  Nominerade i Guldeken 2023

  Den 6 oktober arrangeras Guldeken - Blekinges näringslivsgala. Ett att priserna som delas ut är Almis pris: Årets unga entreprenör. I år år det tre tjejer som tävlar om titeln.
 2. 27 september 2023

  Mind the Gap – Utvecklas och väx med rätt kompetens

  Mot bakgrund av att många små och medelstora företag (SMF) idag upplever det svårt att hitta rätt kompetens, ska projektet Mind the Gap utveckla ett stöd till SMF som vill växa och utvecklas, och som vill hitta rätt kompetens för att lyckas med detta. Bakom projektet står Almi, Region Skåne och Tillväxtverket.
 3. 5 september 2023

  Almis vd Britta Burreau har gått bort

  Det är med stor sorg som Almi AB meddelar att vd Britta Burreau har gått bort efter en kort tids sjukdom. Hon blev 59 år.
 4. 21 augusti 2023

  Exportboost Blekinge

  Funderar du på att ta steget ut på nya marknader? Välkommen att boosta dina exportidéer med oss inom Regional Exportsamverkan! På Exportboost Blekinge samlas företagare och entreprenörer som vill utveckla sina affärer på nya marknader. Eventet syftar till att inspirera och dela kunskap om internationell handel.
 5. 15 juni 2023

  Starten för fler entreprenörer

  Almi, Coompanion Blekinge och Ung Företagsamhet Blekinge/Bromölla jobbar idag med att öka antalet entreprenörer, stötta företag och bidra till ungas entreprenörskap. Nu läggs ytterligare en växel i genom ett projekt de kommer arbeta med under tre år för att öka den entreprenöreiella viljan i Blekinge.