Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
8 maj 2023

Dags att nominera till Årets tillväxtföretag i Västra Mälardalen!

Entreprenörskap, företagande och tillväxt är faktorer som är avgörande för Västmanlands konkurrenskraft. Almi arbetar dagligen med att stötta länets företag och vi lyckas när Västmanlands näringsliv lyckas. Vi har i samband med VM-festen förmånen att dela ut priset ”Årets Tillväxtföretag i Västra Mälardalen” för att uppmärksamma företag som lyckats med sin tillväxtresa.

 

Priset delas ut av Almi Mälardalen och har som syfte att lyfta ett företag i Västra Mälardalen som har lyckats med en bra tillväxtresa. Vinnaren utses av en jury som består av representanter från offentlig verksamhet och näringslivet bestående av Ulrika Grönberg från Sparbanken Västra Mälardalen, Ida-Maria Rydberg från Kungsörs kommun, Leif Bergqvist från Viby Buss samt Ulf Norstedt och Maria Larsson från Almi Mälardalen.

 

Nu öppnar nomineringsförfarandet. Vill du nominera ett företag som är värda att uppmärksammas så är det dags att skicka in en nominering nu! Sista dag för nominering är 16 juni 2023.

Prisets kriterier 

Omsättningsökning i företaget.
Företaget ska ha mellan 2 till 249 anställda
Omsättning mellan 1-500 MSEK
Säte i Västra Mälardalen

Har du frågor om priset och kriterierna? Välkommen att höra av dig till Maria Larsson eller Ulf Norstedt hos oss på Almi, se kontaktuppgifter här på sidan. 

Hur gör jag för att nominera?

 

För att nominera ett företag skickar du ett mail till Ulf Norstedt på ulf.norstedt@almi.se eller till Maria Larssonmaria.larsson@almi.se 


Nomineringen ska innehålla följande punkter:

  • Företagsnamn.
  • Kontaktperson inklusive kontaktinformation.
  • Motivering till varför detta företag ska vinna priset.


Vi behöver ha din nominering senast 16 juni 2023.
 
Stort tack för din nominering!

 

Vinnaren utses på VM-festen 29 september på Kungsörstorp i Kungsör.