Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
12 oktober 2020

Grattis till Årets Tillväxtföretag i Örebro

Örebrogalan 2020 ställdes in på grund av den rådande pandemin, men den 8 oktober arrangerades istället en prisceremoni där vinnarna presenterades. Almi delade ut priset Året Tillväxtföretag till Infra-con AB. Priset delades ut av Billy Bergåker, vd, Almi Företagspartner Mälardalen och Irene Lejegren, Regionråd Örebro län. Motiveringen löd:

 

”Med en unik förmåga har ”Årets Tillväxtföretag” på kort tid skapat en imponerande lönsamhet. Företaget har haft en stark tillväxt som kännetecknas av ett personligt och genuint engagemang. En bidragande faktor till företagets stora framgångar, är ett inkluderande ledarskap där man belyser värdet av att involvera hela arbetsteamet. Kunder erbjuds smarta helhetslösningar, spetskompetens som leder till kostnadseffektivitet. Företaget arbetar idag rikstäckande och har en fortsatt stark tillväxtresa att se fram emot.”

 

Infra-con är ett växande företag med fokus på mark, anläggning och betong. De utför betongarbeten, grundläggning, schaktarbeten samt övriga markarbeten. De utför totalentreprenader och utförande entreprenader i hela Sverige, men har sitt kontor i Örebro.
Deras affärsidé är att vara ett konkurrenskraftigt alternativ genom hög kompetens och kostnadseffektivitet men med en personlig kontakt och ett genuint engagemang.

 

Läs mer on Infra-con >>

 

Stort grattis till alla nominerade och vinnare!

 

Örebrogalan
På Örebrogalan (i år vid prisceremonin) delades totalt 15 välförtjänta priser ut till människor, företag och organisationer som har lyckats extra bra inom näringsliv, kultur, idrott och andra områden i samhället.

 

Läs mer om Örebrogalan >>