Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
19 september 2019

Välkommen Annacarin!

Hej Annacarin och välkommen till Almi Mälardalen! Vem är du?

 

Jag är en glad person som tycker om att umgås med familj och vänner, gärna över en bit god mat eller rolig aktivitet. Försöker att varva middagarna med styrketräning och MTB. Tycker lika mycket om att upptäcka nya resmål som att skrota runt bland odlingarna hemma på balkongen.

Vad ser du mest fram emot med ditt nya uppdrag?

Jag kommer främst att arbeta med EEN (Enterprise Europe Network), ett nätverk där vi hjälper våra kunder att hitta leverantörer och produktionssamarbeten, distributörer, återförsäljare och agenter samt partners för strategiska allianser. Det ska bli otroligt roligt att få följa och hjälpa företag att växa genom internationella affärer.

Vad gjorde du innan du började på Almi?

Jag har framförallt en bakgrund inom bank där jag arbetat som företagsrådgivare samt med internationalisering. Jag har även hunnit med några år som kommunikatör, bland annat inom Swedbank och SCB.  

Vilka nyttiga erfarenheter tar du med dig från tidigare arbeten?

Under några år arbetade jag utomlands med bolagsetableringar och finansieringslösningar. Hoppas givetvis att det ska ha gett mig en djupare förståelse för, och kunskap kring, den resa våra kunder gör när de söker sig utanför Sveriges gränser. Kanske kan även mina erfarenheter som kommunikatör vara till hjälp inför en satsning internationellt.

Hur ser du på Almis roll i samhället och i näringslivet?

Jag ser Almi som en väldigt viktig aktör då vi kan hjälpa företag, inte bara att växa och utvecklas utan även på ett hållbart sätt. Tillsammans har våra rådgivare väldigt bred och djup kompetens och därför har vi möjlighet att stötta företag och dess ägare med en mängd olika frågor. Vi har även stora nätverk som kan vara till nytta för våra kunder.

Har du något motto i livet?

Jag har lustigt nog exakt samma motto som min kollega Maria Nordström, ”Ingenting är omöjligt”. Jag är positiv till min natur och ger inte upp vid första (eller andra) motstånd.

                     

Hur gör man om man vill komma i kontakt med dig?

Det går bra att ringa eller maila mig, mina kontaktuppgifter finns på vår kontaktsida.

 

Tack för pratstunden Annacarin och varmt välkommen till Almi Mälardalen!