Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
10 oktober 2019

Välkommen Camilla!

Hej Camilla och välkommen till Almi Mälardalen! Vem är du?

Jag heter Camilla Bergholm och jobbar som affärsrådgivare på Almi, med en särskild inriktning på startups, innovationer och företag som befinner sig i tillväxtfas. Jag bor i Örebro tillsammans med min man, två döttrar, två hästar och tre hundar. Fullt hus med andra ord och mycket av min fritid tillbringas i stallet. Jag älskar att resa och är en hängiven äventyrsmänniska som gärna utsätter mig för fysiska utmaningar, alltifrån att vandra i Nepal till att springa vinmaraton i Bordeaux.

Vad ser du mest fram emot med ditt nya uppdrag?

Det jag ser fram emot mest är att få träffa alla drivna entreprenörer och företagare med spännande affärsidéer. Att få hjälpa startups och tillväxtbolag som befinner sig i tidiga idéfaser, är något jag verkligen brinner för. Möjligheten att få hjälpa och stötta dem i deras utvecklingsprocesser känns både roligt och värdefullt. Jag ser såklart också fram emot att få lära mig massor av nya saker i min arbetsroll som affärsrådgivare.

Vad gjorde du innan du började på Almi?

 

Under de senaste fyra åren har jag arbetat som verksamhetschef på Drivhuset i Örebro. Ett fantastiskt roligt uppdrag där jag fick möjligheten att hjälpa studenter och unga entreprenörer utveckla sina affärsidéer. Dessförinnan jobbade jag som folkhälsovetare och kommunikatör på en Nationell myndighet, som hade i uppdrag att stötta Sveriges grund- och gymnasieskolor utveckla sitt arbete inom området fysisk aktivitet och goda matvanor. Jag har även en bakgrund som egenföretagare inom hotellbranschen och har drivit två hotell i Örebro.     

Vilka nyttiga erfarenheter tar du med dig från tidigare arbeten?

Mina kunskaper och erfarenheter inom idéutveckling och processledning tror jag att jag kommer ha stor nytta av. Jag tror också att min erfarenhet av att ha varit egenföretagare kan vara till fördel när jag ska stötta och hjälpa andra företagare.

Hur ser du på Almis roll i samhället och i näringslivet?

Jag ser Almi som en viktig möjliggörare för innovation, utveckling och tillväxt som kan skapa både affärs- och samhällsnytta på kort och lång sikt. Inom Almi finns en fantastisk bredd av resurser, kompetens och erbjudanden som riktar sig till både små, medel och stora företag och som kan hjälpa dem att växa och utvecklas.

Har du något motto i livet?

 

Lev livet fullt ut! Det är lite av min besatthet eftersom jag älskar att utsätta mig för olika utmaningar och äventyr. Livet är ju tyvärr inget genrep så det gäller att både våga lämna sin comfort zone och att ta vara på tiden.

Hur gör man om man vill komma i kontakt med dig?

Då ska man inte tveka, man får man hemskt gärna mejla eller ringa mig. Kontaktuppgifterna finns på vår kontaktsida.

 

Tack för pratstunden Camilla och varmt välkommen till Almi Mälardalen!