Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
24 april 2018

Redo för nästa steg?

Fallskärmshoppare

Ofta finns det för lite tid och utrymme för att fundera över företagets strategiska utveckling framåt. Samtidigt finns det en enorm potential i många företag. Vi tror att ditt företag är ett sådant! Vill du ta ditt företagande till en ny nivå?

Vill du bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart? Almi kan hjälpa dig med detta!

 

Skapa rätt förutsättningar via en utvecklingsdialog med Almi

 

Ett första steg för att utveckla företaget är att skapa rätt förutsättningar och börja med att se över nuläget. Almi erbjuder dig möjlighet till detta via vår Utvecklingsdialog.

 

Utvecklingsdialogen tar cirka två timmar och summeras i ett så kallat spindeldiagram som visar styrkor och svagheter inom olika områden. Den ger en kort men kärnfull summering av nuläget och fungerar som ditt underlag för att kunna göra prioriteringar framåt. Dialogen avslutas med en diskussion om dig och ditt företags behov av externt stöd framåt. Vilka andra aktörer eller experter kan bidra till din fortsatta utveckling? Vad kan Almi erbjuda?

 

Almi är en helhetslösning för tillväxtföretag. Efter avslutad utvecklingsdialog finns möjlighet till fortsatt stöd av Almis rådgivare under hela din tillväxtresa. Ju större potential för tillväxt ditt företag har, desto mer resurser kan Almi satsa.

 

Låt oss börja diskutera för att se vad just ditt företag har för styrkor och vilken utvecklingspotential som finns hos er. Hör av dig så diskuterar vi vidare!

 

För vem?

 

Utvecklingsdialog är lika värdefullt för en nystartad verksamhet som för etablerade företag som vill utvecklas och växa.

 

Hur fungerar det?

Dialogen leds av en erfaren Almi-rådgivare. I ett möte om 2 timmar identifierar vi tillsammans vilka processer och delar av företaget som har potential att utvecklas.

 

Vad kostar det?

 

Utvecklingsdialogen är kostnadsfri.

 

Redo?

 

Kontakta oss så diskuterar vi vidare. Info.varmland@almi.se