VD-ord från Mats mars 2024

Publicerat:

28 feb. 2024, 09:51

Nyhet

Välkomna till oss på Almi Kronoberg! Här kommer nyheter och särskilt kring våra utvecklingscheckar, som kan vara ett kraftfullt verktyg för ditt företags utveckling och tillväxt.

Vi stödjer och främjar hållbar tillväxt och innovation och vill gärna vara ett växthus för företag i utveckling. Därför blir en viktig del i detta våra utvecklingscheckar, där vi tillsammans med Regionen ger både finansiellt stöd och affärsrådgivning till företag som strävar efter att utvecklas och vill växa.

Vad är då en Utvecklingscheck?

Det är helt enkelt ett ekonomiskt stöd som kan användas för olika ändamål såsom marknadsundersökningar, produktutveckling och grön omställning. Ofta ger detta stöd en möjlighet att faktiskt sätta igång och utveckla sin produkt, eller marknad.

Vi på Almi Kronoberg är här för att stödja er tillväxtresa. Med våra utvecklingscheckar kan vi erbjuda ekonomiskt stöd och expertis för att hjälpa er att övervinna utmaningar och maximera era möjligheter. Oavsett om det handlar om att utforska nya marknader, förbättra produkter eller utveckla er personal, är vårt mål att vara er partner genom hela processen.

Att ansöka om utvecklingscheckar hos Almi Kronoberg är enkelt. Läs mer här eller kontakta oss så vägleder vi dig och identifierar vilket stöd som passar bäst för ditt behov.

Vi hittar vår drivkraft i att våga vara dem som gör bestående skillnad för alla Kronobergska företag med ambitioner om tillväxt och hållbart företagande! Almi Kronoberg är en hjältefabrik på riktigt!

Välkommen till oss! Det kommer att löna sig!

 

Mats Lundmark
VD Almi Företagspartner Kronoberg