Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Företagslån, riskkapital och affärsutveckling för växande företag

Sveriges mest aktiva företagsutvecklare!

Nyheter

 1. 25 september 2020

  Medtechbolaget Alpha Therapy Solutions vinnare av Almi Pitch

  En produktionsmodul för framställning av läkemedel för behandling av cancer tog hem vinsten på 100 000 kronor i årets upplaga av Almi Pitch på digitala Åre Business Forum.
 2. 21 september 2020

  Stora skillnader i hur coronakrisen påverkat företag

  Pandemins effekter slår mycket olika mot små och medelstora företag i Kalmar län. Omsättningen i närmare hälften av Sveriges små och medelstora företag har inte påverkats av coronakrisen. Samtidigt uppger var tionde företag att de drabbats av en minskad omsättning på 50 procent eller mer. Det visar en undersökning som genomförts av Almi och Göteborgs Universitet bland 1000 små och medelstora företag i Sverige. - Resultatet bekräftar den bild vi ser lokalt, alla företag har inte drabbats så illa som man först befarade men för vissa branscher har det slagit otroligt hårt. Det kommer bli ännu viktigare att hitta vägar till förnyelse och förändring hos dessa branscher framöver, säger David Lengström, VD Almi Företagspartner Kalmar Län.
 3. 21 september 2020

  Stora skillnader i hur coronakrisen påverkat företag

  Pandemins effekter slår mycket olika mot små och medelstora företag. Omsättningen i närmare hälften av Sveriges små och medelstora företag har inte påverkats av coronakrisen. Samtidigt uppger var tionde företag att de drabbats av en minskad omsättning på 50 procent eller mer. Det visar en undersökning som genomförts av Almi och Göteborgs Universitet bland 1000 små och medelstora företag i Sverige.