Spana efter nya trender och öppna upp för nya tjänster

Lyssna på kunderna och paketera i en smidig lösning för dem. Att ändra sitt eget tankesätt är också viktigt, vi ser oss leverera digitala förenklingar och lösningar.

 

Vad har företagets utmaningar varit?

Vår största utmaning på Red Poodle Systems har varit att synas i konkurrens med andra leverantörer av digitala tjänster, det är vi nog inte ensamma om. En annan utmaning har varit att få företag att förstå den digitala teknikens fördelar och anamma ny teknik och därigenom nya effektiva arbetsmetoder. Under tiden som företaget har funnits så har vi också jobbat hårt med att vässa vårt tjänsteutbud, vi har fått förbättra vilka vi är helt enkelt.

Berätta lite om FielDo som är nytt på marknaden

FielDo som är vårt verktyg för digitala arbetsordrar är en tjänst för alla som är involverade i ett projekt. Det som är unikt är att företagens kunder har insyn i arbetet genom en egen inloggning och tryggt kan följa arbetet dag för dag. I den administrativa delen så samlar FielDo allt från offert till fakturering, och de som utför arbetet får full koll på läget och har all information samlad och tillgänglig när det behövs.

Hur kom det sig att ni breddade er? Kom ut på ny marknad?

Det är många företag som idag står inför, eller har påbörjat, en digitaliseringsprocess, och vi kände att vi har kompetensen, möjligheten och viljan att hjälpa dem på den resan, så enkelt är det. Vi erbjuder ju inte bara verktyget FielDo, vi erbjuder också lösningar för säkra kortbetalningar över nätet, webshoppar, samt utvecklar appar och webblösningar efter våra kunders unika behov.

Har du tips till andra som tänker att de också ska göra det?

Det är viktigt att spana efter trender och öppna upp för nya tjänster och samarbeten, lyssna på kunderna och paketera i en smidig lösning för dem. Att ändra sitt eget tankesätt är också viktigt, vi ser oss leverera digitala förenklingar och lösningar. Var beredd att öka kundens digitala mognadsgrad, genom exempelvis ett aktivt deltagande under processens gång.

Vill du läsa mer http://www.redpoodle.se/

 

Följ oss

Vi finns på LinkedIn

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad inom framgångsrikt före-tagande och annat aktuellt som händer hos oss.
Prenumerera på våra nyhetsbrev