Upptäck nya affärsmöjligheter på en global marknad

Globaliseringen gör världen mindre och marknader större. Den internationella handeln med varor och tjänster utvecklas hela tiden samtidigt som nya verktyg möjliggör tillgång till nya marknader. Var finns dina framtida bästa kunder och hur gör du affärer med dem?

Tillsammans skapar globaliseringen och digitaliseringen av handeln nya och ökade möjligheter för dig som företagare att växa. På Almi hjälper vi dig gärna när du funderar på att ge dig ut i världen och satsa på nya marknader. Vi erbjuder finansiering i form av exportlån för exportsatsningar. Det finns också möjlighet att få en mentor som har erfarenhet av internationella affärer.

För att kunna möta dina nya kunder digitalt ger Digitalakademin grundkunskaperna du behöver. Genom att bli vassare på webben kan du göra fler affärer och bli mer oberoende av var dina kunder finns. Över 10 000 företagare har redan gått onlinekursen som arrangeras i samarbete mellan Almi och Google. Behöver du utveckla nya tjänser eller processer för dina satsningar finns Almis innovationsrådgivning.

Följ oss

Vi finns på LinkedIn

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad inom framgångsrikt före-tagande och annat aktuellt som händer hos oss.
Prenumerera på våra nyhetsbrev