Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Hållbara affärer

Almi Go 22 - Hållbara affärer

 

  

“Alla” snackar om hållbarhet - men hur lyckas man integrera hållbarhet i sin affär och var ska man börja? Detta är fokus för årets Almi Go.

  

För att lyckas med ett framgångsrikt hållbarhetsarbete - oavsett var i processen man befinner sig - krävs tydligt ledarskap, fokus, kunskap, inspiration och möjlighet till diskussion.

 

Under Almi Go vill vi låta dig som entreprenör, eller nyckelperson i ett tillväxtfokuserat företag, få möjlighet att öka dina kunskaper om hur man kan arbeta långsiktigt med hållbarhet i sin affär.

 

Dagen kommer att innehålla motiverande föreläsningar och panelsamtal med experter inom olika hållbarhetsområden. Du kommer även få chansen att nätverka och bolla tankar och idéer med andra företagare - både de som påbörjat arbetet med en hållbar affär och de som står inför liknande frågeställningar som er.

 

 

Vilka områden är viktigast i din affär?

Som deltagare väljer du delvis innehållet utifrån vad som är viktigast i din affär. Det gör du genom att ta del av två av fyra ”22-talks” - våra korta temaföreläsningar inom hållbara affärer.

 

De kommer att beröra följande teman:

 

  • Klimatarbete som konkurrensmedel
  • Hållbara leverantörskedjor
  • Cirkulär ekonomi och hållbar produktutveckling
  • Hållbarhetskommunikation

 

Medverkande

IKEA - Erfarenheter från utvecklingen av en mer hållbar affär

 

Miki Tabakovic från IKEA Jönköping delar med sig av sina erfarenheter från den strategiska utvecklingen av en allt mer hållbar affär i ett globalt företag.

 

Vi får också en inblick i hur IKEA arbetar med hållbarhetskrav med sina leverantörer och vilka grundkraven är för att vara aktuell som affärspartner till ett av världens största möbelföretag.   

'22-talks' med fyra olika teman

 

1) Klimatarbete som konkurrensmedel

Patrik Sundberg, Hållbarhetsteamet


2) Cirkulär ekonomi och hållbar produktutveckling

Theresa Thomasson, Circular Action Tools


3) Hållbara leverantörskedjor

Oscar Ölund, Ramboll


4) Hållbarhetskommunikation
Åsa Backman, Greengoat hållbarhetsbyrå

 

 

 

Läs mer här »

 

  

 

 

Vi på Almi Jönköping ser en stor möjlighet för regionens företag att skapa än mer kundvärde genom ett integrerat affärsdrivet hållbarhetsarbete.

 

 

Nu kör vi - let´s go!

 

 

Almi Go 22 delfinansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Tillväxtverket och Region Jönköpings län genom projekten Growing Green och Framgångshubb.

 

 

Eventet är en av aktiviteterna under Klimatveckan där temat i år är 'klimatsmart näringsliv'. Klimatveckan arrangeras av Klimatrådet Jönköpings län och pågår 17-23 oktober.

 

   

 

Datum: 18 oktober

Tid: kl 11:00-17:00

Plats: Almi, Klubbhusgatan 13, Jönköping

 

Kostnadsfritt!

 

Begränsat antal platser!