Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 23 juni 2022

  Anders tar långledigt

  Vår underbara kollega, rådgivare och vän Anders Johansson går nu i välförtjänt pension. Under hans 12 år på Almi har många företag fått både hjälp och stöttning av honom. Vi vet att många kunder, kollegor och samarbetspartners kommer att sakna honom och hans engagemang.
 2. 21 juni 2022

  Affärsutvecklingscheckar - till små och medelstora företag

  Som företagare i Blekinge finns det möjlighet att söka olika sorters stöd bland annat genom Region Blekinge. Stöden är till för att hjälpa små och medelstora företag i Blekinge att få en långsiktig lönsamhet och tillväxt, samt att främja en hållbar regional tillväxt. Ett av dess stöden är Affärsutvecklingscheckar.
 3. 15 juni 2022

  Följ Almi Blekinge på sociala medier

  Du vet väl om att vi finns på sociala medier? Numera kan du hitta oss på LinkedIn, Facebook, Instagram och Youtube. Sök upp och följ oss redan idag! 
 4. 3 juni 2022

  Almi Värmland tilldelas jämställdhetspriset Geniuspriset 2022

  Igår gick en av landets största konferenser om jämställdhet av stapeln och Almi Värmland tilldelades Geniuspriset för sitt arbete med jämställdhet.
 5. 20 maj 2022

  Delta på Elmia Subcontractor 2022

  Ställ ut med Business Blekinge på Elmia Subcontractor 2022. Elmia Subcontractor är norra Europas ledande underleverantörsmässa för tillverkningsindustrin. I år går mässan av stapeln den 15 -17 november i Jönköping. Mässan utökas med såväl större mässhall som fler utställare.