Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 1 juli 2022

  Nu digitaliseras metoden Föda utan Rädsla

  Föda utan rädsla är en känd och etablerad metod vid förlossningar. Dotterbolaget Birth by Heart Tech tar nu nästa steg genom att digitalisera metoden. Tack vare Almis innovationslån kunde en pilotversion tas fram.
 2. 21 juni 2022

  Gröna innovationer driver Tabergkonstruktioner framåt

  I det gamla gruvsamhället Nordmark utanför Filipstad ligger familjeföretaget Tabergkonstruktioner. Idag består huvudprodukten av en jordskruv som används för att förankra såväl altaner som solpaneler. Delägaren Markus Svensson ser möjligheter i allt och med ett hållbart tankesätt och flera innovativa produkter på gång, blev Almis gröna lån ett viktigt bidrag till den framtida utvecklingen av företaget.
 3. 16 juni 2022

  Marcus Rönngren Liu - ny styrelseledamot i Almi Värmland

  Marcus blev invald i årsstämman i april 2022. Hans nuvarande roll är digitaliseringsansvarig i Almi-koncernen.
 4. 3 juni 2022

  Almi Värmland tilldelas jämställdhetspriset Geniuspriset 2022

  Igår gick en av landets största konferenser om jämställdhet av stapeln och Almi Värmland tilldelades Geniuspriset för sitt arbete med jämställdhet.
 5. 19 maj 2022

  Almi Stories: ScaffRent

  ScaffRent är företaget från Arvika som haft en otroligt hög tillväxt de senaste åren. ScaffRent monterar, transporterar och hyr ut ställning till alla typer av projekt i Värmlands län. Med finansiering och rådgivning från Almi så har de kunnat växla upp ytterligare.