Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 18 oktober 2021

  Årets unga företagare 2021 utsedd

  Fredagen 15 oktober var det dags att utse Årets företagare i Sverige. Almi är partner till priset Årets unga företagare, och i år gick priset till Philip Olsson, Isovox. © Fotografi: Emma Ekstrand & George Grigoriadis
 2. 14 oktober 2021

  Bankernas utlåning till företag ökar

  Tre av fyra bankkontor tror på en ökad utlåning under årets sista kvartal. Tillverkningsindustrin är den bransch där lånebehovet bedöms öka mest. Det har också blivit lättare för företagen att få lån jämfört med förra året. Det framgår av en undersökning bland 100 bankkontorschefer som genomförs på uppdrag av Almi.
 3. 8 oktober 2021

  Dags att utse Årets Unga Företagare 2021

  För Almi är det viktigt att synliggöra förebilder som visar möjligheterna och potentialen med företagande. Därför är vi stolt partner till priset Årets Unga Företagare.
 4. 5 oktober 2021

  Tre snabba om Umeågalan

  Dags att nominera företag och företagare till Umeågalan! Efter 18 månader av restriktioner kan vi äntligen blicka fram emot att ses i större sammanhang igen under en gala med många förändringar. Almi Nord är medarrangör och vi har ställt tre snabba frågor till Karolina Kollenmark-Andersson, ansvarig för marknad och kommunikation på Almi Nord.
 5. 2 oktober 2021

  Från restprodukt till nyttig mat - Dravers

  Två entreprenörer som jobbar aktivt med hållbarhet och innovation är Catrine Anderback och Monica Falkner. De rapporterar nu från lanseringen av en helt ny produkt - häng med till Storuman för introduktionen av Dravers Cracker´s!