Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 28 september 2020

  Nu öppnar Prins Daniels Fellowship ansökan!

  Mentorprogrammet riktar sig till entreprenörer under 40 år, som vill få stöd och hjälp att utveckla sitt företag med hjälp av en mentor.
 2. 25 september 2020

  Medtechbolaget Alpha Therapy Solutions vinnare av Almi Pitch

  En produktionsmodul för framställning av läkemedel för behandling av cancer tog hem vinsten på 100 000 kronor i årets upplaga av Almi Pitch på digitala Åre Business Forum.
 3. 25 september 2020

  Prisutdelning till Årets Nybyggare Region Norr 2020

  Årets Nybyggare 2020 i Region Norr har utsetts.
 4. 21 september 2020

  Stora skillnader i hur coronakrisen påverkat företag

  Pandemins effekter slår mycket olika mot små och medelstora företag. Omsättningen i närmare hälften av Sveriges små och medelstora företag har inte påverkats av coronakrisen. Samtidigt uppger var tionde företag att de drabbats av en minskad omsättning på 50 procent eller mer. Det visar en undersökning som genomförts av Almi och Göteborgs Universitet bland 1000 små och medelstora företag i Sverige.
 5. 15 september 2020

  Marcus Bäckström och Albin Mannberg SKAPA-prisets vinnare i Västerbotten 2020

  Årets SKAPA-prisvinnare i Västerbotten är Marcus Bäckström med VR-Inspect, en lösning som underlättar och säkerställer en korrekt funktionsbedömning av dag- och spillvattenbrunnar. Albin Mannberg är vinnare i ungdomskategorin SKAPA Talang, med JobOptions, en rekryteringslösning för att attrahera rätt medarbetare.