Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
28 juni 2021

Rådgivare med fokus på finansiering

Vill du ha ett utmanande arbete som ställer krav på din affärsmässighet och där du får vara med och påverka förutsättningarna för näringslivet och företagen i vår region?
 
Att vara rådgivare hos oss innebär just det. Din roll fokuserar på vår låneverksamhet. Ditt uppdrag är att etablera relationer med banker, andra företagsfinansiärer och -investerare och därigenom identifiera affärer där Almi kan göra skillnad. Du kommer både att utveckla nya kundkontakter och arbeta med den befintliga kundstocken. Genom att bedöma affärspotential hos företagen och deras planerade investeringar, ska du få din kundportfölj att växa.
 
Det är viktigt att du kan planera och förstå ditt ansvar då arbetet till stor del bedrivs självständigt. Du behöver vara flexibel och ha drivet att vara kreativ i ditt genomförande för att lyckas. Du ingår i ett team och i hela organisationen arbetar vi tillsammans och hjälps åt att nå våra individuella och gemensamma mål.
 
Du behöver erfarenhet av att analysera och hantera företagskrediter, till exempel från bank, finansbolag eller motsvarande. En nyckel till din framgång i rollen ligger i din förmåga att initiera och etablera relationer med potentiella kunder, banker och andra intressenter. Det vill säga, ditt sociala mod och ditt tempo i att driva dina ärenden och beslut framåt är viktigt för din framgång. 
 
För oss är det avgörande att du är affärsmässig, analytisk och alltid agerar proaktivt. Uppdraget är varierande och ställer krav på din förmåga att agera strukturerat och med integritet. Vi utgår från att du stimuleras av att göra affärer och skapa förutsättningar för näringslivet att växa. 

Vill du veta mer? Kontakta Ulf Alexandersson, 070 – 260 50 00, på Ageniuz som vi samarbetar med i denna rekrytering. Registrera din ansökan senast 8 augusti.