Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

RSS
 1. 2019 års omslagsprofiler för 103-listan 20 januari 2020

  Vi söker Sveriges bästa unga företagsidéer!

  Är du under 30 år och driver företag med en ny spännande affärsidé? Eller har du någon kollega eller vän som du vill hylla? Nu är nomineringen till Sveriges mest spännande topplista över unga entreprenörer öppen.
 2. låneindikatorn Q4 17 januari 2020

  Fortsatt pessimistisk inställning till konjunkturutvecklingen

  Sveriges bankkontorschefer tror på en svag konjunkturutveckling under 2020. En klar majoritet prognostiserar att konjunkturen försvagas på ett års sikt. Det framgår av en undersökning bland 150 bankkontorschefer som genomförs på uppdrag av Almi.
 3. Bild Dennis Åström 13 januari 2020

  Vår kollega Dennis – med inspirerande tips och mod att tänka nytt

  Dennis är del av det unga gardet på Almi i Kalmar län men har flera års erfarenhet av att vägleda och inspirera kring entreprenörskap. Här ger han inspirerande tips både till företagare och bokläsare - för en bra start på 2020!
 4. Bild Katharina Lindqvist 16 december 2019

  Almis Katharina Lindquist – ett stort tack för ditt bidrag till vårt uppdrag

  Katharina har jobbat på Almi i nästan fyra år och det har varit fantastiskt att ha henne i vårt team. Nu när 2019 lider mot sitt slut tackar vi inte bara för ett magiskt år utan också för den tiden Katharina har varit hos oss. Men var bär hennes äventyr nu?
 5. Bild på Charlotta och Patrik 12 december 2019

  Guldbolaget - smyckestillverkning med hjärtat i Bergkvara

  Läs om Guldbolaget, smyckestillverkningsbolaget med sitt säte i Bergkvara - ett familjeföretag som drivs av Charlotta och Patrik Rejneborg.