Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 26 september 2022

  Ökad efterfrågan på utveckling och lån för hållbara affärer

  Vi stöttar och utmanar både nystartade och större etablerade bolag med vårt erbjudande Framtidsgeneratorn och med Grönt lån. Här berättar Bon-Hee Jones Svensson, affärsrådgivare Almi Kronoberg, och Erik Troste, finansieringsrådgivare Almi Kronoberg mer.
 2. 20 september 2022

  2022 års SKAPA-pristagare i Kronobergs län är utsedda

  Nu är årets SKAPA-pristagare i Kronobergs län utsedda och till den nationella finalen skickas ett bolag som gör det möjligt att låsa upp låsta artiklar på en hemsida och ett bolag som erbjuder en samlingsplats för digitala kvitton. Se vilka vinnarna är och läs intervjuerna vi har gjort med dem här!
 3. 1 september 2022

  Nu kan du söka företagsstöd

  Företagsstöden är checkar som kan användas för att utveckla eller ställa om företaget. Tidigare företag har bland annat använt checkarna till att utveckla sina digitala verktyg, utforska nya marknader utanför Sverige, miljöcertifiera sina produkter och projektanställa ny kompetens. Läs mer och ansök här...
 4. 30 augusti 2022

  Nominera till SKAPA 2022

  Stiftelsen SKAPA som delar ut Sveriges största innovationspris, SKAPA-priset inbjuder till att nominera till ”SKAPA-förebild till minne av Leffe Smith”. Detta pris introducerades 2019 och är på 100 000 kronor och nomineringstiden går ut 15 september 2022.
 5. 22 augusti 2022

  Vi ger din innovation en skjuts!

  Träffa Silvia Estadella som arbetar som innovationsrådgivare på Almi Kronoberg och har erfarenhet från att hjälpa både privata innovatörer och företag vidare i sitt innovationsarbete. I den här intervjun svarar hon på de vanligaste frågorna kring innovationer, delar med sig av tips och berättar även mer om hur Almi kan hjälpa till och stötta med innovationsrådgivning, finansieringslösningar och ingångar till kontaktnät i ditt område.