Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
30 september 2019

Har du koll på tillväxtplanen de kommande fyra åren?

Grunden för en hållbar och lönsamt tillväxt är en väl utarbetad plan. På så sätt tvingas ledningen att formulera vad man vill med företaget och hur man ska nå dit. Det är också ett sätt att förankra målbilden hos de anställda och hjälpa dem att prioritera i deras dagliga arbete. Studier visar att företag som har en bra och definierad plan, lyckas bättre än bolag utan en.

Om du har koll på vilka som är era prioriterade områden, vad ni ska fokusera på och göra under de närmste fyra åren och har en väl förankrad plan i organisationen. Bra! Då har ni full koll på läget och då är inte detta någonting för er. Men har ni inte det så kan Almi coacha er i att få en tillväxtplan på plats.

 

Almis ambition är att fler företag ska lyckas och växa hållbart och lönsamt. Därför erbjuder vi, bland mycket annat, hjälp i att ta fram en strategisk tillväxtplan över fyra år.

Tillsammans med en Almi-rådgivare sätter ni, eller finjusterar, företagets vision, målsättning och handlingsplan.

 

Processen är mellan 3–4 möten där vi alltid börjar med en nulägesanalys för att få en bra insikt i var bolaget befinner sig. Sedan jobbar vi med en kreativ men strukturerad process (workshops och andra verktyg), för att slutligen kunna formulera en tillväxtplan. 

Låter detta intressant, eller vill du veta mer?

 

Ring eller skicka ett mail Johanna eller Annika, så tar vi kontakt med dig.

 

Johanna Ekberg

johanna.ekberg@almi.se

070-547 22 76

 

Annika Granberg

annika.granberg@almi.se

072-223 91 15