Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 27 januari 2023

  Välkommen Anna Lilleng – ny rådgivare på Almi Värmland

  Vi är så glada över att börja det nya året med att välkomna vår nya rådgivare Anna Lilleng! Med en passion för företagande, en bred arbetslivserfarenhet och en stor portion nyfikenhet på sin omvärld tar hon sig an rollen som rådgivare med fokus finansiering. Säg Hej till Anna!
 2. 19 december 2022

  Riksdagskonferens om kvinnors företagande

  Onsdagen den 14 december var det dags för WomEngages årliga riksdagskonferens där kvinnors företagande diskuterades. Almis vice vd, Sara Brandt, var en av de som deltog i samtalen tillsammans med representanter för näringslivet och riksdagsledamöter från Socialdemokraterna, Centerpartiet, Moderaterna och Kristdemokraterna.
 3. 16 december 2022

  Procruitment på första plats på Almis Tillväxtliga 2022

  Det företag som under ett år växt mest i Värmland vinner Almis tillväxtliga. Denna gång står karriärbyrån Procruitment som vinnare med en tillväxt på över 200 %.
 4. 14 december 2022

  Pitcha för investerare och vinn 100 000 kronor!

  Ta chansen att få pitcha inför kapitalstarka investerare och publik på Åre Business Forum den 19 - 21 april 2023. Vinnaren i Almi Pitch belönas med 100 000 kronor. Nominera ditt bolag nu!
 5. 5 december 2022

  Fem tips – hur du som företagare tacklar tuffa ekonomiska tider

  Många företag har det kämpigt ekonomiskt just nu. Skyhög inflation, galopperande el- och råvarupriser i kombination med höjda räntor. Det är verkligheten många företagare måste tampas med just nu. Trots utmaningarna finns det en hel del du kan göra som företagare. Per-Olov Johansson, rådgivare på Almi Värmland, listar fem värdefulla tips för dig som företagare i kristider.