Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
16 april 2021

5 snabba med Sofie

Vi på Almi Företagspartner Kalmar län har förmånen att ha en representant för Enterprise Europe Network som kollega. Vi ser dagligen vad hon gör för att hjälpa företagen i länet i sin internationalisering.
Därför vill vi gärna presentera henne och hennes arbete även för er och bad henne svara på fem snabba frågor. 

- öppnas i nytt fönster

1. Vem är du och vad gör du inom EEN?

Sedan 2016 har jag härjat på Almi Företagspartner Kalmar Län. Min uppgift är att hitta internationella kontakter till företagen i länet. Innan Almi jobbade jag tio år som strategisk inköpare så jag vet hur många av inköparna (som ni kanske vill får kontakt med) tänker.

 

2. När ska jag som företagare ta kontakt med dig?

Om tankebanorna börjar lämna Sveriges gränser så ring mig så ser vi på vilket sett EEN-nätverket kan underlätta det för er.


3. Vilken är den vanligaste frågan du får när företag kontaktar dig?

Hur mycket tid hinner kan du lägga på min sökning? Jag lägger den tid som behövs för att plocka fram ett buffébord av kontakter till er. 😊


4. Inom vilka områden kan du och EEN vara behjälpliga?

De kan gälla nya kontakter i form av kunder, leverantörer eller teknisk kompetens. Allt från en leverantör att gjutgods till att locka utländska besökare till just ert besöksmål.


5. Måste mitt företag vara av en viss storlek eller kan alla få hjälp? Storleken har ingen betydelse – alla små och medelstora företag är varmt välkomna. Vad kostar då detta tänker ni kanske? Er tid – i övrigt är det kostnadsfritt. Det jag letar efter hos er företag är engagemang – vill ni hitta kontakter så lägger jag all min kraft på att hitta dem åt er.
Jag använder alla EEN-muskler för att hitta era framtida affärskontakter. Inom nätverket är vi 6000 rådgivare med ett ena uppdrag: hitta affärskontakter till våra kunder. Varför? EU vill främja tillväxten och handeln i Europa.

Det jag letar efter hos er företag är engagemang – vill ni hitta kontakter så lägger jag all min kraft på att hitta dem åt er.
Sofie Isehav, Rådgivare/Affärsrådgivare EEN

Kontakta Sofie redan idag för att se hur hon kan hjälpa er hitta nya affärskontakter och producenter utomlands. 

 

Sofie Isehav

Rådgivare/Affärsrådgivare EEN

0491-858 44
070-355 96 17
sofie.isehav@almi.se