Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 25 januari 2022

  Investeringen möjliggjorde utveckling av innovativ produkt

  Företaget Norrvidinge of Sweden tillverkar miljövänliga gravstensfundament av helt återvunnen plast och erbjuder även tjänster inom gravstenssäkring. 2019 ansökte de om och blev beviljade Almis Tillväxtlån och kunde därmed investera i de formsprutningsverktyg som behövdes för att påbörja produktionen.
 2. 17 januari 2022

  European Speedrunner Assembly effektiviserar esportsproduktion med hjälp av företagsstöd

  Fredrik Lidholt är vd och grundare av European Speedrunner Assembly, ett företag med kontor i bland annat Växjö som erbjuder esportsproduktion. När Coronapandemin slog till tvingades deras fysiska event ställas in och idén om att utveckla en produkt som effektiviserar digitala event föddes. Idén innebar en del risker men tack vare att Fredrik ansökte om och beviljades företagsstöd kunde de gå vidare och utveckla produkten som nu är färdig och används.
 3. 17 december 2021

  "Vi måste bli bättre i klassen"

  Den 8 december arrangerade WomEngage ett seminarium om kvinnors företagande: varför ser det ut som det gör i Sverige och vad man kan göra för att ändra på detta. Från Almis sida deltog Sara Brandt, vice vd.
 4. 16 december 2021

  Hållbar tillväxt i fokus för Confido Redovisning

  Anna Olandersson är VD på Confido Redovisning, ett företag med 13 anställda och kontor i Växjö som erbjuder redovisningstjänster och rådgivning till företag i regionen. De har ett stort fokus på att bygga nära relationer och samarbete med kunderna och att hjälpa dem med allt från redovisning, lön, rådgivning till att effektivisera sina arbetssätt, ofta med hjälp av digitalisering och automatisering. Under hösten 2021 började Anna Almis VD-grupp Håll Ut där fokus ligger på hållbar tillväxt vilket stämmer väl överens med företagets planerade tillväxtresa.
 5. 2 december 2021

  Digitaltolk kammade hem priset Årets Framtidsgasell och Supergasell

  För 22:a året i rad utsåg Dagens industri Sveriges mest snabbväxande företag. Efter förra årets digitala prisutdelningar var det i år revansch för de fysiska galorna runt om i Sverige där 21 länsvinnare har prisats.