Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 29 november 2023

  Framsiktsdagen - från insikt till Framgången

  Den 22 november var det dags för vårt största event för året, Framsiktsdagen, med runt 120 företagsledare från företag runt om i Kronoberg. Fokus låg på hur man som företagsledare framgångsrikt kan leda och skapa motivation hos dina anställda och som inspiratörer hade vi bjudit in talarna Peppe Ekmark och Nils van der Poel..
 2. 28 november 2023

  VD Mats ord november 2023

  Ledarskap finns i alla företag – ibland säger vi att det är bra och ibland säger vi att det är mindre bra, men oavsett vilket är det ledarskapet som styr måttet på framgång och utveckling. I praktiken har vi lärt oss att ledarskapet i grund och botten handlar om att på ett positivt sätt påverka andra människors inställning och beteende. Därför kändes det helt rätt och väldigt aktuellt att bjuda Peppe Ekmark och Nils van der Poel till vårt senaste och för året största event – Framsiktsdagen! Över 120 företag..
 3. 22 november 2023

  Årets Nybyggare 2023 utsedda

  Den 21 november avgjordes den nationella Sverige-finalen av Årets Nybyggare där årets främsta företagare med utländsk bakgrund utmärktes för deras enastående prestationer.
 4. 10 november 2023

  Vinnarna av Sveriges största uppfinnarpris utsedda

  Vinnarna av SKAPA-priset och SKAPA-talang för unga innovatörer har tagits fram bland vinnarna som efter en uttagningsprocess i alla län förklarats som länsvinnare.
 5. 27 oktober 2023

  Delårsrapport Q3 2023

  Se Almis utveckling inom lån, affärsutveckling och riskkapital under delårsperioden januari - september 2023