Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
17 januari 2022

European Speedrunner Assembly effektiviserar esportsproduktion med hjälp av företagsstöd

Fredrik Lidholt är vd och grundare av European Speedrunner Assembly, ett företag med kontor i bland annat Växjö som erbjuder esportsproduktion. När Coronapandemin slog till tvingades deras fysiska event ställas in och idén om att utveckla en produkt som effektiviserar digitala event föddes. Idén innebar en del risker men tack vare att Fredrik ansökte om och beviljades företagsstöd kunde de gå vidare och utveckla produkten som nu är färdig och används.

Se filmen där Fredrik Lidholt berättar mer om idén och hur delfinansieringen från företagsstödet gjorde att de vågade satsa på utvecklingen av en ny produkt. 

Vill du veta mer om aktuella företagsstöd?

Läs mer om aktuella företagsstöd som företag i Kronobergs län kan ansöka om för att få stöd i sin utvecklings- och omställningsresa. 

 

Om företagsstöden

Företagsstöden är framtagna för att stödja företags utvecklings- eller omställningsresa. Akuella företagsstöd är Omställningscheckar, Utvecklingscheckar och Mikroinvestering.

 

Företagsstöden finansieras av Europeiska Unionen Europeiska regionala Utvecklingsfonden och Region Kronoberg och hanteras av Almi Kronoberg.