Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

RSS
 1. 14 februari 2020

  Kommunikatör skapar ökat engagemang

  Jobb och fritid går hand i hand. Trivs man på arbetet trivs man även på fritiden – och vice versa. Det menar Henrik Axelsson från Halmstad, inspiratör och föreläsare, som hävdar att företag och organisationer har allt att vinna på att utveckla medarbetares välmående ”tjugofyrasju” och psykosociala drivkrafter för att skapa stort engagemang och ökad prestation på arbetsplatsen.
 2. bokslutskommuniké 2019 13 februari 2020

  Bokslutskommuniké 2019

  Almis utveckling inom lån, affärsutveckling och riskkapital under 2019.
 3. 4 februari 2020

  Update#1 Almi Halland 2020

  I Almi Hallands nyhetsbrev kan du läsa om checkar att söka för att vidareutveckla ditt företag, om kurstillfällen och expertens tips hur du blir framgångsrik inom digital marknadsföring.
 4. 3 februari 2020

  Framtidssäkra företagets kompetens

  Hur kan du hitta, behålla och utveckla rätt kompetens för att möta framtiden och nå företagets mål? Detta är en stor och viktig utmaning för det halländska näringslivet. Därför gör Region Halland och Almi Halland nu en extra satsning på kompetensplanering.
 5. 31 januari 2020

  Experten: Så blir du framgångsrik inom digital marknadsföring

  Oändliga kanaler, en uppsjö av verktyg och ett digitalt landskap som ständigt förändras. Att komma igång med digital marknadsföring kan göra vem som helst svettig – men genom att ha ordentligt på fötterna innan du kastar dig ut gör uppdraget både lättare och roligare. Vi har bett Karin Bäcklund, PR-konsult och digital strateg, om hennes fem bästa tips för att lyckas med digital marknadsföring.