Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

RSS
 1. Bioteknikföretaget Cellink vann Årets Företagare i Sverige 2019 14 oktober 2019

  Bioteknikföretaget Cellink vann Årets Företagare i Sverige 2019

  Nu har det avgjorts! Erik Gatenholm, Hector Martinez, Jockum Svanberg och Gusten Danielsson som driver Göteborgsföretaget Cellink blev Årets Företagare i Sverige 2019 under Företagarnas gala på Stockholms stadshus i fredags kväll.
 2. 11 oktober 2019

  Starta Företag? Lär dig mer på vår seminarieserie

  Vill du göra drömmen till verklighet? Här kommer det första steget till ditt egna framgångsrika företag. Ta del av vår seminarieserie i hur man startar ett framgångsrikt företag.
 3. Låneindikatorn Q3 2019 10 oktober 2019

  Konjunkturen försvagas enligt bankcheferna

  En kraftigt ökad andel av Sveriges bankkontorschefer tror på en svagare konjunkturutveckling. Det framgår av en undersökning bland 150 bankkontorschefer som genomförs på uppdrag av Almi.
 4. 30 september 2019

  Har du koll på tillväxtplanen de kommande fyra åren?

  Grunden för en hållbar och lönsamt tillväxt är en väl utarbetad plan. På så sätt tvingas ledningen att formulera vad man vill med företaget och hur man ska nå dit. Det är också ett sätt att förankra målbilden hos de anställda och hjälpa dem att prioritera i deras dagliga arbete. Studier visar att företag som har en bra och definierad plan, lyckas bättre än bolag utan en.
 5. Växt som står ovanför en mynthög 20 september 2019

  Hållbara affärer ger många möjligheter

  Hållbarhetsfrågor har hamnat allt mer i fokus de senaste åren och är något som påverkar alla företag. Det är därför en självklar del i Almis arbete, frukostseminariet den 17 oktober är en del i detta. – Vår roll är att lyfta frågan och utmana våra kunder i deras affärsmodell. Hållbarhet och cirkulärt tänkande kan ge nya infallsvinklar, säger Indra Ekroth, rådgivare och hållbarhetsansvarig på Almi i Halland.