Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
25 januari 2023

Så gör du det bästa för företaget 2023

Som företagare möter du alltid utmaningar, och kanske särskilt i dessa tider, men du ser troligen lika många möjligheter. Oavsett vilket resa du befinner dig på så kan vi ge dig en skjuts på vägen så att du når dina tillväxtmål. ​Det är aldrig långt till din närmaste Almi-rådgivare.

Jörgen Lomander

 

Jörgen Lomander, har du något peppigt budskap till små och medelstora företag i dessa tider?

Genom att agera skapas möjligheter. Ta tag i det du ser vid horisonten ASAP. Gör analysen, justera och agera.

Jennie Bergius Eriksson

 

Jennie Bergius Eriksson, hur ser du på året som vi har framför oss?
Året som kommer är förmodligen en av dina mest lärorika perioder som företagare och människa! Många kommer få ompröva sina tidigare affärsmodeller för att uppdatera med nytt och tänka mer resurseffektivt.  

Erik Bengtsson Blaag

 

Erik Bengtsson Blaag, vad kan du som rådgivare erbjuda entreprenörer för att underlätta och stötta en fortsatt bra business?

Som rådgivare kan jag finnas där för att hjälpa företagaren att lyfta blicken. Genom enkla verktyg kan vi se på nuläget och det långsiktiga målet för att sedan ta fram en tydlig handlingsplan för den önskade resan. Vi tittar även på planen utifrån ekonomi och hållbarhet vilket ger en bra bas med förhoppningsvis energipåfyllnad och nya insikter.

Maggie Malek

 

Maggie Malek, vilka är dina styrkor som rådgivare? 

Snabb på att scanna av och få en helhetsbild kring företagets behov och få kunden att se möjligheter istället för problem.

Vi ser bevisade effekter av vårt arbete varje dag. Vi gör skillnad, verklig skillnad.
Erik Bengtsson Blaag, rådgivare i Göteborg